Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Papriky plnené rizotom

Kura na pive
Kura na pivovej fľaši
Lasagne z panvice
Jahňacie so šalviovým medom
Kuracie prsia pečené v rúre
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Chilli con carne
Carbonara so špenátom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilovaná krkovička
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Rolky z roštenky so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Párky v slanine
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Morčací hamburger
Medové teľacie kotlety
Voňavé pečené zemiaky
Rezne s chutnou omáčkou
Grilované rebierka
Hovädzí steak so zeleninou
Morčacie prsia s jablkami
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Zeleninové chipsy
Teľacie kotlety so zeleninou
Hubový guľáš
Grilovaný hamburger
Kura na sladko
Pivný guláš
Pochúťka s Ajvarom
Morčacie rolky s ryžou
Rýchle lasagne
Polievka z bôbu
Pikantné bravčové závitky
Medailónky s hnedou ryžou
Špagety s cuketou
Klasický burger
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Zemiakové placky
Bravčové kotlety s kuskusom
Plnené kuracie stehná
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Hŕstková polievka s paradajkami
Sladká bravčová panenka
Jaipur kari
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Pizza v zemiakoch
Mäsové guľky s omáčkou
Kurča na bielom víne
Kotlovina
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kačica na pomarančoch
Netradičný hamburger
Kurací paprikáš
Fish&Chips v tortille
Viac receptov pre túto náladu

Ak chcete prekvapiť svojich hostí, pripravte im papriky plnené rizotom. Pre ešte lepšiu vôňu a chuť, použite pri príprave kurací bujón.

Suroviny

4 farebné mäsité papriky
1 väčšia cibuľa
300 g Lagris ryže Arborio
tymián
150 g mozzarelly
1,5 dl bieleho vína
7 dl vody
2 kocky Podravka kuracieho bujónu
50 g strúhaného syra
50 g pikantnej klobásy

Použili sme

Slepačí bujón

Slepačí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Papriky rozpolíme, odstránime dužinu a semienka a dáme ich na 5 minút do rúry zmäknúť. Do vriacej vody vložíme bujónové kocky a varíme 3 minúty.
  • 2 Na panvici orestujeme cibuľu, pridáme ryžu a zalejeme hotovým vývarom s vínom. Do hotovej ryže vmiešame nakrájaný syr, kúsky klobásy a korenie. Podľa potreby dosolíme.
  • 3 Papriky naplníme rizotom, poukladáme na ne plátky mozarelly a dáme na 5 minút do rúry.

Porcia

Podávame teplé.

Malé tajomstvá

Papriky budú chutiť ešte lepšie, ak ich pripravíte na grile.

Zdieľať s priateľmi