Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Paradajková polievka

Tekvicová polievka s jablkom
Polievka z rukoly a kreviet
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilované tofu
Vyprážaný syr
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Teplý zeleninový šalát
Grilované paradajky
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracie prsia pečené v rúre
Mrkvová polievka
Cestovinový šalát so surimi
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Ražniči z lososa
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Biela ryba s kuskusom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Caponata a lá Podravka
Šalát z grilovanej zeleniny
Pečený losos v medovej omáčke
Losos s cuketovou krustou
Paradajková polievka s bazalkou
Sójový šalát s tuniakom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Paradajkové košíčky so pšenom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Tabouleh
Cestoviny na stredomorský spôsob
Letné zeleninové ragú
Polievka z fazuľových strukov
Šošovicová krémová polievka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Hríbová mrvenička
Špagety zo Stredomoria
Cviklové krupoto s bielou rybou
Strukovinový šalát so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ružičková polievka
Tuniak so zeleninou
Ochutená ryža
Zeleninové špízy
Gyros šalát
Ravioly so šalviou
Tuniakový šalát
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Ryžové guľôčky
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Opekaná zelenina
Rizoto na španielsky spôsob
Farebný jarný šalát
Pochúťka s Ajvarom
Mäsové guľky s omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
390 g Podravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
1 l paradajkového džúsu
1 dcl vody
1 lyžica Podravky ochucovadla
soľ
čierne korenie
cukor
parmezán
bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby20 min

  • 1 Na horúcom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme krájané paradajky s bazalkou a oreganom.
  • 2 Celú zmes premiešame, zalejeme paradajkovým džúsom a 1 dcl vody a necháme prevrieť.
  • 3 Polievku dochutíme Podravka ochucovadlom, čiernym korením, soľou, cukrom a krátko povaríme.

Porcia

Podávame s parmezánom a ozdobíme bazalkou.

Malé tajomstvá

Pre dosiahnutie hladkej krémovej polievky použijeme elektronický mixér.

Zdieľať s priateľmi