Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Paradajková polievka

Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Stredomorský šalát
Cestoviny na stredomorský spôsob
Stredomorská frittata
Tabouleh
Tuniakový šalát
Jaipur kari
Caponata a lá Podravka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ražniči z lososa
Grilované tofu
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Pečený losos v medovej omáčke
Oranžové rizoto
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Strukovinový šalát so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Teplý zeleninový šalát
Biela ryba s kuskusom
Tuniak so zeleninou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Paella s kuracím mäsom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Treska s vajíčkovým šalátom
Kuracie fajitas
Krevety na zeleninovom lôžku
Gyros šalát
Cuketové jednohubky
Okúzľujúce letné kurča
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cviklové krupoto s bielou rybou
Mediteránska rapsódia
Špagety zo Stredomoria
Ružičková polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Letné zeleninové ragú
Biela treska
Paradajková polievka s bazalkou
Paradajkové košíčky so pšenom
Opekaná zelenina
Sójový šalát s tuniakom
Šošovicová krémová polievka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Zeleninové špízy
Rizoto na španielsky spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Bohatá jesenná polievka
Zeleninové rizoto so slaninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Morčacina s citrónom a oreganom
Špargľová polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Viac receptov pre túto náladu

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
390 g Podravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
1 l paradajkového džúsu
1 dcl vody
1 lyžica Podravky ochucovadla
soľ
čierne korenie
cukor
parmezán
bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby20 min

  • 1 Na horúcom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme krájané paradajky s bazalkou a oreganom.
  • 2 Celú zmes premiešame, zalejeme paradajkovým džúsom a 1 dcl vody a necháme prevrieť.
  • 3 Polievku dochutíme Podravka ochucovadlom, čiernym korením, soľou, cukrom a krátko povaríme.

Porcia

Podávame s parmezánom a ozdobíme bazalkou.

Malé tajomstvá

Pre dosiahnutie hladkej krémovej polievky použijeme elektronický mixér.

Zdieľať s priateľmi