Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Párky v slanine

Rustikálne morčacie stehno na plechu
Bravčové kotlety s kuskusom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Zeleninové chipsy
Kurací paprikáš
Polievka z bôbu
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pochúťka s Ajvarom
Grilovaná krkovička
Fish&Chips v tortille
Kačica na pomarančoch
Chilli con carne
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kuracie prsia pečené v rúre
Mäsové guľky s omáčkou
Klasický burger
Pikantné bravčové závitky
Pizza v zemiakoch
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kurča na bielom víne
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Lasagne z panvice
Zemiakové placky
Grilované rebierka
Nové zemiaky s Ajvarom
Rýchle lasagne
Papriky plnené rizotom
Jaipur kari
Kura na pivovej fľaši
Netradičný hamburger
Grilovaný hamburger
Carbonara so špenátom
Rybárov guláš
Morčacie rolky s ryžou
Voňavé pečené zemiaky
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Medové teľacie kotlety
Sladká bravčová panenka
Rolky z roštenky so zeleninou
Pivný guláš
Rezne s chutnou omáčkou
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Špagety s cuketou
Hubový guľáš
Hovädzí steak so zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Medailónky s hnedou ryžou
Kotlovina
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Jahňacie so šalviovým medom
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Kura na sladko
Hŕstková polievka s paradajkami
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Morčacie prsia s jablkami
Kura na pive
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Morčací hamburger
Viac receptov pre túto náladu

Zabalené párky opečiete novým spôsobom a vychutnávajte si skvelú chuť v kombinácii s Ajvarom od Podravky.

Suroviny

8 väčších párkov
16 tenkých plátkov slaniny
2 lyžice javorového sirupu
1 lyžička Podravka ochucovadla pikant
8 plátkov syra čedar
Ajvar jemný Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Javorový sirup zmiešame s Podravka ochucovadlom pikant.
  • 2 Párky prekrojíme na polovicu a potrieme ich pripravenou zmesou. Plátky čedaru prekrojíme na polovicu a zabalíme do nich párky.
  • 3 Pripravené párky ešte obalíme slaninou a na každom konci ich spevníme špáradlom.
  • 4 Párky opekáme na grilovacej panvici alebo grile, dokým nie je slanina chrumkavá.

Tip

Takto zabalené párky môžete takisto obaliť natenko rozvaľkaným lístkovým cestom a upiecť ich v rúre.

Porcia

Podávame teplé s jemným Ajvarom Podravka a opečeným chlebom.

Zdieľať s priateľmi