Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Párky v slanine

Jaipur kari
Zemiakové placky
Kurča na bielom víne
Hŕstková polievka s paradajkami
Polievka z bôbu
Kačica na pomarančoch
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kura na sladko
Plnené kuracie stehná
Grilovaný hamburger
Rolky z roštenky so zeleninou
Voňavé pečené zemiaky
Pochúťka s Ajvarom
Fish&Chips v tortille
Rezne s chutnou omáčkou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Rýchle lasagne
Morčací hamburger
Carbonara so špenátom
Jahňacie so šalviovým medom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Hubový guľáš
Medové teľacie kotlety
Špagety s cuketou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Netradičný hamburger
Nové zemiaky s Ajvarom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kuracie prsia pečené v rúre
Pizza v zemiakoch
Sladká bravčová panenka
Pivný guláš
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Grilovaná krkovička
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Kotlovina
Medailónky s hnedou ryžou
Kura na pivovej fľaši
Lasagne z panvice
Papriky plnené rizotom
Mäsové guľky s omáčkou
Zeleninové chipsy
Klasický burger
Kura na pive
Teľacie kotlety so zeleninou
Morčacie prsia s jablkami
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Chilli con carne
Kurací paprikáš
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilované rebierka
Pikantné bravčové závitky
Hovädzí steak so zeleninou
Morčacie rolky s ryžou
Bravčové kotlety s kuskusom
Viac receptov pre túto náladu

Zabalené párky opečiete novým spôsobom a vychutnávajte si skvelú chuť v kombinácii s Ajvarom od Podravky.

Suroviny

8 väčších párkov
16 tenkých plátkov slaniny
2 lyžice javorového sirupu
1 lyžička Podravka ochucovadla pikant
8 plátkov syra čedar
Ajvar jemný Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Javorový sirup zmiešame s Podravka ochucovadlom pikant.
  • 2 Párky prekrojíme na polovicu a potrieme ich pripravenou zmesou. Plátky čedaru prekrojíme na polovicu a zabalíme do nich párky.
  • 3 Pripravené párky ešte obalíme slaninou a na každom konci ich spevníme špáradlom.
  • 4 Párky opekáme na grilovacej panvici alebo grile, dokým nie je slanina chrumkavá.

Tip

Takto zabalené párky môžete takisto obaliť natenko rozvaľkaným lístkovým cestom a upiecť ich v rúre.

Porcia

Podávame teplé s jemným Ajvarom Podravka a opečeným chlebom.

Zdieľať s priateľmi