Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Párky v slanine

Chilli con carne
Zemiakové placky
Pizza v zemiakoch
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Mäsové guľky s omáčkou
Hubový guľáš
Pivný guláš
Lasagne z panvice
Netradičný hamburger
Hovädzí steak so zeleninou
Grilovaná krkovička
Pikantné bravčové závitky
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Grilovaný hamburger
Kotlovina
Medové teľacie kotlety
Rýchle lasagne
Rezne s chutnou omáčkou
Kačica na pomarančoch
Voňavé pečené zemiaky
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Rybárov guláš
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Jahňacie so šalviovým medom
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Teľacie kotlety so zeleninou
Kura na pive
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Zeleninové chipsy
Polievka z bôbu
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Sladká bravčová panenka
Grilované rebierka
Hŕstková polievka s paradajkami
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Fish&Chips v tortille
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Rolky z roštenky so zeleninou
Špagety s cuketou
Jaipur kari
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Carbonara so špenátom
Klasický burger
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Morčací hamburger
Medailónky s hnedou ryžou
Kura na sladko
Kuracie prsia pečené v rúre
Morčacie prsia s jablkami
Papriky plnené rizotom
Pochúťka s Ajvarom
Bravčové kotlety s kuskusom
Morčacie rolky s ryžou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kurča na bielom víne
Kurací paprikáš
Kura na pivovej fľaši
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Zabalené párky opečiete novým spôsobom a vychutnávajte si skvelú chuť v kombinácii s Ajvarom od Podravky.

Suroviny

8 väčších párkov
16 tenkých plátkov slaniny
2 lyžice javorového sirupu
1 lyžička Podravka ochucovadla pikant
8 plátkov syra čedar
Ajvar jemný Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Javorový sirup zmiešame s Podravka ochucovadlom pikant.
  • 2 Párky prekrojíme na polovicu a potrieme ich pripravenou zmesou. Plátky čedaru prekrojíme na polovicu a zabalíme do nich párky.
  • 3 Pripravené párky ešte obalíme slaninou a na každom konci ich spevníme špáradlom.
  • 4 Párky opekáme na grilovacej panvici alebo grile, dokým nie je slanina chrumkavá.

Tip

Takto zabalené párky môžete takisto obaliť natenko rozvaľkaným lístkovým cestom a upiecť ich v rúre.

Porcia

Podávame teplé s jemným Ajvarom Podravka a opečeným chlebom.

Zdieľať s priateľmi