Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Pečený losos v medovej omáčke

Kuracie fajitas
Plnené kuracie stehná
Ražniči z mletého mäsa
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Jaipur kari
Morčacie prsia s jablkami
Morčacina s citrónom a oreganom
Paradajková polievka s bazalkou
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Slepačia polievka s knedličkami
Morčacie rolky s ryžou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Grilované kuracie prsia
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kuracie prsia pečené v rúre
Šošovicová krémová polievka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Zeleninové špízy
Zeleninové rizoto so slaninou
Hovädzí steak so zeleninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Pikantné bravčové závitky
Chrumkavé pečené zemiaky
Rýchle lasagne
Sendviče z vajíčok a s lososom
Teplý zeleninový šalát
Ryžové guľôčky
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Rolky z roštenky so zeleninou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Kačica na pomarančoch
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Šalát s krevetami
Špagety zo Stredomoria
Polievka s mäsovými guličkami
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Opekaná zelenina
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Caponata a lá Podravka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Rezne s chutnou omáčkou
Penne so špargľovou omáčkou
Papriky plnené rizotom
Kura na sladko
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Ovocný šalát s kuracinou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Nové zemiaky s Ajvarom
Teľacia roláda
Viac receptov pre túto náladu

Pečený losos s medovo-citrónovou omáčkou môžete podávať so zeleninou ale aj vašou obľúbenou prílohou a vychutnávať si tak skvelé jedlo.

Suroviny

100 g medu
2 lyžice citrónovej šťavy
1 lyžička sladkej mletej papriky
4 filety lososa
3 lyžička ochucovadla Podravka Natur
4 lyžice olivového oleja
4 strúčiky cesnaku
1 lyžička čierneho mletého korenia
1 citrón

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 30 min

  • 1 Med zmiešame s citrónovou šťavou, 1 lyžičkou Natur ochucovadla mletou paprikou a poriadne premiešame.
  • 2 Lososa očistíme, umyjeme a posypeme 2 lyžičkami Natur ochucovadla. Do panvice si dáme zohriať 2 lyžice olivového oleja a pečieme lososa kožou dolu.
  • 3 Keď chytí losos zlatú farbu, tak ho otočíme, pridáme zvyšný olej, cesnak nasekaný nadrobno, čierne korenie a ešte krátko opečieme.
  • 4 Lososa dáme preč z panvice a dáme do nej pripravenú zmes na omáčku, ktorú trošku prevaríme.

Porcia

Podávame lososa preliateho omáčkou spolu s ryžou a obľúbeným šalátom.

Zdieľať s priateľmi