Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Pikantná rybacia zmes

Stredomorská hríbová polievka
Tuniak so zeleninou
Pochúťka s Ajvarom
Talianske kuracie rizoto
Rolky z roštenky so zeleninou
Bravčová panenka so zeleninou
Fish&Chips v tortille
Grilované kuracie prsia
Opekaná zelenina
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Kuracie závitky s prekvapením
Šalát s pikantným steakom
Šťavnaté mäkké zemiaky
Zeleninové špízy
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Jemný hubový guláš
Sladko-kyslé grilované ražniči
Lahodné pečené zemiaky
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Biela ryba s fazuľou
Vianočná roláda
Plnená pečená cibuľa
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie rizoto
Jahňacie so šalviovým medom
Hrachová polievka
Plnené kuracie stehná
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Polievka s mäsovými guličkami
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Ražniči z lososa
Šalát z grilovanej zeleniny
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Grilované tofu
Teľacia roláda
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Tournedos s maslovou zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Voňavé pečené
Okúzľujúce letné kurča
Mäsová roláda a lá pahreba
Špagety zo Stredomoria
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Makrelová nátierka
Krevety na zeleninovom lôžku
Viac receptov pre túto náladu

Jedinečná kombinácia rybacieho mäsa a byliniek s čili je zárukou úspechu nie len pre milovníkov pikantných jedál. Tento rybací guláš zaútočí na všetky vaše zmysly. Nezabudnite pripraviť dostatočné množstvo, lebo keď ho začnú vaši najbližší jesť, bude sa im odolávať veľmi ťažko.

Suroviny

600 g rybacieho mäsa bez kostí
1 ks veľkej cibule
1 ks papriky
3 ks paradajok
1 PL Podravky ochucovadla Pikant
1 šálka vody
2 šálky zemiakov
2 strúčiky cesnaku
olej
majorán, rasca, soľ

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Na oleji opečieme cibuľu s rascou do zlata. Pridáme papriku nakrájanú na kocky, 1 minútu opekáme a zalejeme vodou. Privedieme do varu a pridáme nakrájané zemiaky na malé kocky. Podľa potreby prilejeme vodu a varíme 10 minút.
  • 2 Pridáme paradajky nakrájané na mesiačiky, rybu a chvíľku povaríme. 5 minút pred koncom varenia pridáme pretlačený cesnak, majorán a polievkovú lyžicu Podravky ochucovadla Pikant. Varíme, pokiaľ sú všetky suroviny mäkké a podávame.

Porcia

Najlepšou prílohou je chlieb.

Zdieľať s priateľmi