Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Pikantné bravčové závitky

Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Kura na pive
Párky v slanine
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Klasický burger
Hŕstková polievka s paradajkami
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Netradičný hamburger
Hovädzí steak so zeleninou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Rezne s chutnou omáčkou
Kura na pivovej fľaši
Jaipur kari
Medové teľacie kotlety
Kura na sladko
Morčací hamburger
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Chilli con carne
Morčacie rolky s ryžou
Rýchle lasagne
Mäsové guľky s omáčkou
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Nové zemiaky s Ajvarom
Kačica na pomarančoch
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Jahňacie so šalviovým medom
Pivný guláš
Voňavé pečené zemiaky
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Papriky plnené rizotom
Carbonara so špenátom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Zeleninové chipsy
Grilované rebierka
Sladká bravčová panenka
Morčacie prsia s jablkami
Kurací paprikáš
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Lasagne z panvice
Fish&Chips v tortille
Medailónky s hnedou ryžou
Hubový guľáš
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Plnené kuracie stehná
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Zemiakové placky
Bravčové kotlety s kuskusom
Pizza v zemiakoch
Pochúťka s Ajvarom
Rolky z roštenky so zeleninou
Kotlovina
Polievka z bôbu
Špagety s cuketou
Grilovaný hamburger
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kurča na bielom víne
Grilovaná krkovička
Viac receptov pre túto náladu

Pikantné jedlá majú svojich priaznivcov po celom svete. Ak ste jedným z nich práve vy, tento recept si určite zamilujete.

Suroviny

800 g bravčových rezňov z karé
1 lyžica Podravky ochucovadla Pikant
50 g Podravka Ajvaru pikant
200 g anglickej slaniny
200 g syra ementál
50 g oleja

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Bravčové rezne naklepeme, potrieme Ajvarom a ochutíme Podravkou Pikant. Na pracovnej doske si pripravíme 2 plátky anglickej slaniny, na ktorú položíme plátok mäsa, ktorý naplníme kúskom syra a všetko zvinieme do závitku.
  • 2 Takto pokračujeme s ostatnými rezňami. Pripravené závitky napichneme na ihlu a opekáme na oleji z oboch strán. Opečené závitky dáme zapiecť do rúry na 10 - 15 minút na 180 °C.

Porcia

Pred podávaním závitky prekrojíme a podávame so zemiakovou kašou.

Malé tajomstvá

Ak nemáte radi pikantné jedlá, môžete použiť Ajvar jemný a Podravku ochucovadlo Stredomorie.

Zdieľať s priateľmi