Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Pikantné bravčové závitky

Grilované rebierka
Rezne s chutnou omáčkou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Klasický burger
Papriky plnené rizotom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kurča na bielom víne
Chilli con carne
Voňavé pečené zemiaky
Kura na sladko
Kačica na pomarančoch
Grilovaný hamburger
Pivný guláš
Medailónky s hnedou ryžou
Kotlovina
Párky v slanine
Rýchle lasagne
Hubový guľáš
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Jaipur kari
Lasagne z panvice
Kura na pivovej fľaši
Pizza v zemiakoch
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Zeleninové chipsy
Kuracie prsia pečené v rúre
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Morčacie rolky s ryžou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Pochúťka s Ajvarom
Špagety s cuketou
Netradičný hamburger
Hŕstková polievka s paradajkami
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Rybárov guláš
Medové teľacie kotlety
Hovädzí steak so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Teľacie kotlety so zeleninou
Kurací paprikáš
Morčacie prsia s jablkami
Fish&Chips v tortille
Rolky z roštenky so zeleninou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Zemiakové placky
Morčací hamburger
Bravčové kotlety s kuskusom
Mäsové guľky s omáčkou
Jahňacie so šalviovým medom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Sladká bravčová panenka
Polievka z bôbu
Carbonara so špenátom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Kura na pive
Grilovaná krkovička
Viac receptov pre túto náladu

Pikantné jedlá majú svojich priaznivcov po celom svete. Ak ste jedným z nich práve vy, tento recept si určite zamilujete.

Suroviny

800 g bravčových rezňov z karé
1 lyžica Podravky ochucovadla Pikant
50 g Podravka Ajvaru pikant
200 g anglickej slaniny
200 g syra ementál
50 g oleja

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Bravčové rezne naklepeme, potrieme Ajvarom a ochutíme Podravkou Pikant. Na pracovnej doske si pripravíme 2 plátky anglickej slaniny, na ktorú položíme plátok mäsa, ktorý naplníme kúskom syra a všetko zvinieme do závitku.
  • 2 Takto pokračujeme s ostatnými rezňami. Pripravené závitky napichneme na ihlu a opekáme na oleji z oboch strán. Opečené závitky dáme zapiecť do rúry na 10 - 15 minút na 180 °C.

Porcia

Pred podávaním závitky prekrojíme a podávame so zemiakovou kašou.

Malé tajomstvá

Ak nemáte radi pikantné jedlá, môžete použiť Ajvar jemný a Podravku ochucovadlo Stredomorie.

Zdieľať s priateľmi