Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Pikantné bravčové závitky

Polievka s mäsovými guličkami
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Kuracie fajitas
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Papriky plnené rizotom
Nové zemiaky s Ajvarom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Opekaná zelenina
Ryžové guľôčky
Šošovicová krémová polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Šalát s krevetami
Okúzľujúce letné kurča
Sendviče z vajíčok a s lososom
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Kuracie prsia pečené v rúre
Hovädzí steak so zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Zeleninové rizoto so slaninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Zeleninové špízy
Penne so špargľovou omáčkou
Morčacie prsia s jablkami
Jaipur kari
Grilované kuracie prsia
Kura na sladko
Rýchle lasagne
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Ovocný šalát s kuracinou
Slepačia polievka s knedličkami
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Teľacia roláda
Kačica na pomarančoch
Chrumkavé pečené zemiaky
Cviklové krupoto s bielou rybou
Rezne s chutnou omáčkou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Morčacina s citrónom a oreganom
Pečený losos v medovej omáčke
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Teplý zeleninový šalát
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Špagety zo Stredomoria
Morčacie rolky s ryžou
Rolky z roštenky so zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Ražniči z mletého mäsa
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Plnené kuracie stehná
Caponata a lá Podravka
Viac receptov pre túto náladu

Pikantné jedlá majú svojich priaznivcov po celom svete. Ak ste jedným z nich práve vy, tento recept si určite zamilujete.

Suroviny

800 g bravčových rezňov z karé
1 lyžica Podravky ochucovadla Pikant
50 g Podravka Ajvaru pikant
200 g anglickej slaniny
200 g syra ementál
50 g oleja

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Bravčové rezne naklepeme, potrieme Ajvarom a ochutíme Podravkou Pikant. Na pracovnej doske si pripravíme 2 plátky anglickej slaniny, na ktorú položíme plátok mäsa, ktorý naplníme kúskom syra a všetko zvinieme do závitku.
  • 2 Takto pokračujeme s ostatnými rezňami. Pripravené závitky napichneme na ihlu a opekáme na oleji z oboch strán. Opečené závitky dáme zapiecť do rúry na 10 - 15 minút na 180 °C.

Porcia

Pred podávaním závitky prekrojíme a podávame so zemiakovou kašou.

Malé tajomstvá

Ak nemáte radi pikantné jedlá, môžete použiť Ajvar jemný a Podravku ochucovadlo Stredomorie.

Zdieľať s priateľmi