Ponuka Vyhľadať

Pikantné jedlá majú svojich priaznivcov po celom svete. Ak ste jedným z nich práve vy, tento recept si určite zamilujete.

Suroviny

800 g bravčových rezňov z karé
1 lyžica Podravky ochucovadla Pikant
50 g Podravka Ajvaru pikant
200 g anglickej slaniny
200 g syra ementál
50 g oleja

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Bravčové rezne naklepeme, potrieme Ajvarom a ochutíme Podravkou Pikant. Na pracovnej doske si pripravíme 2 plátky anglickej slaniny, na ktorú položíme plátok mäsa, ktorý naplníme kúskom syra a všetko zvinieme do závitku.
  • 2 Takto pokračujeme s ostatnými rezňami. Pripravené závitky napichneme na ihlu a opekáme na oleji z oboch strán. Opečené závitky dáme zapiecť do rúry na 10 - 15 minút na 180 °C.

Porcia

Pred podávaním závitky prekrojíme a podávame so zemiakovou kašou.

Malé tajomstvá

Ak nemáte radi pikantné jedlá, môžete použiť Ajvar jemný a Podravku ochucovadlo Stredomorie.

Zdieľať s priateľmi