Ponuka Vyhľadať

Ak chcete dať klasickému pyré sviežu chuť a pridať trochu farby, jednoducho ho zmiešajte s Ajvarom.

Suroviny

800 g zemiakov
50 g masla
1 lyžica kyslej smotany
3 lyžice pikantného Ajvaru Podravka
1 lyžička ochucovadla Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby45 min

  • 1 Nakrájané zemiaky uvarte v slanej vode, sceďte a podlávte (rozmixujte) na kašu.
  • 2 Pridajte maslo, smotanu, Ajvar, ochucovadlo Podravka a dobre premiešajte.

Tip

Do hotového pyré môžete primiešať 2- 3 nakrájané jarné cibuľky.

Porcia

Varte na miernom ohni a ihneď podávajte s grilovaným alebo pečeným mäsom.

Zdieľať s priateľmi