Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Pivný guláš

Kotlovina
Kura na pive
Morčacie prsia s jablkami
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Rezne s chutnou omáčkou
Grilované rebierka
Pizza v zemiakoch
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Kačica na pomarančoch
Kura na pivovej fľaši
Fish&Chips v tortille
Hŕstková polievka s paradajkami
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Sladká bravčová panenka
Mäsové guľky s omáčkou
Papriky plnené rizotom
Jahňacie so šalviovým medom
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Morčací hamburger
Grilovaný hamburger
Grilovaná krkovička
Chilli con carne
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Plnené kuracie stehná
Špagety s cuketou
Bravčové kotlety s kuskusom
Jaipur kari
Rýchle lasagne
Klasický burger
Zeleninové chipsy
Hovädzí steak so zeleninou
Kura na sladko
Párky v slanine
Lasagne z panvice
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Carbonara so špenátom
Rolky z roštenky so zeleninou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Medailónky s hnedou ryžou
Polievka z bôbu
Medové teľacie kotlety
Nové zemiaky s Ajvarom
Kuracie prsia pečené v rúre
Zemiakové placky
Morčacie rolky s ryžou
Netradičný hamburger
Voňavé pečené zemiaky
Kurací paprikáš
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Hubový guľáš
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Pochúťka s Ajvarom
Teľacie kotlety so zeleninou
Kurča na bielom víne
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

O pivnom guláši nemôžeme povedať že je to rafinované jedlo, ale môžeme ho urobiť vizuálne zaujímavým, ak ho podávame vo vydlabanom pečive, alebo chlebe! Tento recept je zo slovenskej kuchyne, tak predpokladáme, že aj pivo bude rovnakého pôvodu.

Suroviny

500 g bravčoviny zo stehna
300 g zemiakov
4 lyžice oleja
200 ml piva
1 lyžica Podravka ochucovadlo
1 lyžica rasce
100 g cibule
100 g mrkvy
50 g koreňa petržlenu
50 g koreňa zeleru
1 lyžica mletej červenej papriky
2 lyžice škrobovej múčky Gussnel Dolcela

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby60 min

  • 1 Olúpanú cibuľu nakrájajte a oškrabanú koreňovú zeleninu (mrkva, zeler, petržlen) nakrájajte na kocky.
  • 2 Na ohriatom oleji popražte bravčovinu nakrájanú na kocky, pridajte cibuľu a nakrájanú zeleninu.
  • 3 Nádobu na čas presuňte zo sporáka, pridajte červenú papriku v prášku, Podravku a zalejte s 200 ml teplej vody. Duste na miernom ohni, podlievajte pivom.
  • 4 keď mäso spolovice zmäkne, primiešajte olúpané zemiaky nakrájané na kocky a rascu.
  • 5 Pred ukončením varenia pridajte škrobovú múčku rozmiešanú v troche vody. Krátko povarte a podľa potreby do pokrmu primiešajte ešte trochu vody.

Tip

Do gulášu môžete pridať 2- lyžičky vínneho octu

Porcia

Vydlabte kukuričné alebo čierne pečivo, alebo chlieb. Guláš nalejte do vzniknutej priehlbiny a podávajte..

Zdieľať s priateľmi