Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Pivný guláš

Kotlovina
Pochúťka s Ajvarom
Fish&Chips v tortille
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Rybárov guláš
Mäsové guľky s omáčkou
Špagety s cuketou
Carbonara so špenátom
Hŕstková polievka s paradajkami
Hovädzí steak so zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Grilovaná krkovička
Jahňacie so šalviovým medom
Zemiakové placky
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Pikantné bravčové závitky
Teľacie kotlety so zeleninou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Morčacie prsia s jablkami
Morčací hamburger
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Chilli con carne
Polievka z bôbu
Klasický burger
Rolky z roštenky so zeleninou
Lasagne z panvice
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Jaipur kari
Kura na sladko
Párky v slanine
Nové zemiaky s Ajvarom
Kura na pivovej fľaši
Kurací paprikáš
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Grilované rebierka
Sladká bravčová panenka
Pizza v zemiakoch
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Morčacie rolky s ryžou
Medailónky s hnedou ryžou
Medové teľacie kotlety
Bravčové kotlety s kuskusom
Netradičný hamburger
Rýchle lasagne
Rezne s chutnou omáčkou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Papriky plnené rizotom
Kačica na pomarančoch
Hubový guľáš
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Grilovaný hamburger
Zeleninové chipsy
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Voňavé pečené zemiaky
Kura na pive
Kuracie prsia pečené v rúre
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kurča na bielom víne
Viac receptov pre túto náladu

O pivnom guláši nemôžeme povedať že je to rafinované jedlo, ale môžeme ho urobiť vizuálne zaujímavým, ak ho podávame vo vydlabanom pečive, alebo chlebe! Tento recept je zo slovenskej kuchyne, tak predpokladáme, že aj pivo bude rovnakého pôvodu.

Suroviny

500 g bravčoviny zo stehna
300 g zemiakov
4 lyžice oleja
200 ml piva
1 lyžica Podravka ochucovadlo
1 lyžica rasce
100 g cibule
100 g mrkvy
50 g koreňa petržlenu
50 g koreňa zeleru
1 lyžica mletej červenej papriky
2 lyžice škrobovej múčky Gussnel Dolcela

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby60 min

  • 1 Olúpanú cibuľu nakrájajte a oškrabanú koreňovú zeleninu (mrkva, zeler, petržlen) nakrájajte na kocky.
  • 2 Na ohriatom oleji popražte bravčovinu nakrájanú na kocky, pridajte cibuľu a nakrájanú zeleninu.
  • 3 Nádobu na čas presuňte zo sporáka, pridajte červenú papriku v prášku, Podravku a zalejte s 200 ml teplej vody. Duste na miernom ohni, podlievajte pivom.
  • 4 keď mäso spolovice zmäkne, primiešajte olúpané zemiaky nakrájané na kocky a rascu.
  • 5 Pred ukončením varenia pridajte škrobovú múčku rozmiešanú v troche vody. Krátko povarte a podľa potreby do pokrmu primiešajte ešte trochu vody.

Tip

Do gulášu môžete pridať 2- lyžičky vínneho octu

Porcia

Vydlabte kukuričné alebo čierne pečivo, alebo chlieb. Guláš nalejte do vzniknutej priehlbiny a podávajte..

Zdieľať s priateľmi