Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Pizza v zemiakoch

Rýchle lasagne
Kotlovina
Klasický burger
Grilované rebierka
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Lasagne z panvice
Carbonara so špenátom
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Papriky plnené rizotom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Teľacie kotlety so zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Plnené kuracie stehná
Párky v slanine
Zemiakové placky
Pivný guláš
Kurací paprikáš
Bravčové kotlety s kuskusom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Grilovaný hamburger
Fish&Chips v tortille
Hŕstková polievka s paradajkami
Voňavé pečené zemiaky
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Grilovaná krkovička
Morčací hamburger
Polievka z bôbu
Kuracie prsia pečené v rúre
Pochúťka s Ajvarom
Zeleninové chipsy
Netradičný hamburger
Pikantné bravčové závitky
Morčacie prsia s jablkami
Medové teľacie kotlety
Kura na sladko
Jahňacie so šalviovým medom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Špagety s cuketou
Chilli con carne
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Rolky z roštenky so zeleninou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kurča na bielom víne
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Hubový guľáš
Kura na pivovej fľaši
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Kačica na pomarančoch
Medailónky s hnedou ryžou
Hovädzí steak so zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Sladká bravčová panenka
Morčacie rolky s ryžou
Jaipur kari
Rezne s chutnou omáčkou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kura na pive
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte, či sa zemiaky hodia k talianskej špecialite, avšak uvidíte, že si túto pochúťku nevaríte poslednýkrát.

Suroviny

8 veľkých zemiakov
3 lyžičky ochucovadla Podravka Natur
300 g šunky
500 g Podravka pasírovaných paradajok
4 lyžice olivového oleja
2 lyžičky oregana
300 g mozzarelly

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Zemiaky dobre umyjeme a osušíme. Každý zemiaky v polovici nakrojíme a vnútro vysypeme ochucovadlom Natur. Zemiaky dáme do pekáča alebo na plech a pečieme vo vyhriatej rúre na 200 °C približne 30 minút.
  • 2 Zemiaky vyberieme a necháme chvíľku vychladnúť. Na každú nakrojenú stranu zemiaka dáme šunku, zalejeme pasírovanými paradajkami zmiešanými s olivovým olejom a oreganom a posypeme nastrúhanou mozzarellou. Pečieme cca 7 minút, dokým sa neroztopí syr.

Porcia

Podávame s pohárom piva alebo vína.

Zdieľať s priateľmi