Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Pochúťka s Ajvarom

Voňavé pečené
Talianske kuracie rizoto
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Opekaná zelenina
Bravčová panenka so zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Fish&Chips v tortille
Jahňacie so šalviovým medom
Makrelová nátierka
Plnené kuracie stehná
Grilované kuracie prsia
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Šalát z grilovanej zeleniny
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Jemný hubový guláš
Grilované tofu
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Teľacia roláda
Plnená pečená cibuľa
Hrachová polievka
Rolky z roštenky so zeleninou
Polievka s mäsovými guličkami
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Stredomorská hríbová polievka
Kuracie závitky s prekvapením
Šťavnaté mäkké zemiaky
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Biela ryba s fazuľou
Vianočná roláda
Ražniči z lososa
Zapečené špagety s tuniakom
Polievka z fazuľových strukov
Mäsová roláda a lá pahreba
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Špagety zo Stredomoria
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Kuracie rizoto
Krevety na zeleninovom lôžku
Okúzľujúce letné kurča
Pikantná rybacia zmes
Sladko-kyslé grilované ražniči
Tournedos s maslovou zeleninou
Tuniak so zeleninou
Šalát s pikantným steakom
Zeleninové špízy
Viac receptov pre túto náladu

Počas ťažkého a náročného dňa je potrebné zásobiť telo dostatkom energie. Poriadne občerstvenie môže poskytnúť práve sýta pochúťka s Ajvarom.

Suroviny

2 dl oleja
1 cibuľa
100 g bravčovej pečene
2 kyslé uhorky
100 g nakladanej kapie
1 lyžička horčice
1 lyžička Podravka Ajvaru pikant
2 vajcia
soľ
1 lyžica Podravky ochucovadla
hrianky
korenie podľa chuti

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Na panvici rozohrejeme olej a do sklovita na ňom osmažíme na kocky pokrájanú cibuľu. Pridáme nadrobno posekanú pečeň. Keď je pečeň udusená, pridáme horčicu, nadrobno nakrájané uhorky a kapiu a znova chvíľku podusíme.
  • 2 Nakoniec do zmesi pridáme vajcia a spravíme hustejšiu praženicu. Dochutíme, korením, Podravka ochucovadlom a Ajvarom pikant.

Porcia

Podávame na hriankach. Môžeme dozdobiť vejárikmi uhoriek, kapiou alebo paradajkami.

Malé tajomstvá

Pre jemnejšiu verziu použijeme Ajvar jemný.

Zdieľať s priateľmi