Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Pochúťka s Ajvarom

Pivný guláš
Pikantné bravčové závitky
Sladká bravčová panenka
Mäsové guľky s omáčkou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Papriky plnené rizotom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Zemiakové placky
Rolky z roštenky so zeleninou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Hovädzí steak so zeleninou
Kurča na bielom víne
Medailónky s hnedou ryžou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Fish&Chips v tortille
Jaipur kari
Polievka z bôbu
Lasagne z panvice
Kuracie prsia pečené v rúre
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Voňavé pečené zemiaky
Hubový guľáš
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Morčacie prsia s jablkami
Zeleninové chipsy
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Kura na sladko
Grilované rebierka
Hŕstková polievka s paradajkami
Kurací paprikáš
Pizza v zemiakoch
Nové zemiaky s Ajvarom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Netradičný hamburger
Kura na pivovej fľaši
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kotlovina
Morčací hamburger
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Grilovaný hamburger
Rezne s chutnou omáčkou
Rýchle lasagne
Medové teľacie kotlety
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Carbonara so špenátom
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kura na pive
Plnené kuracie stehná
Chilli con carne
Bravčové kotlety s kuskusom
Kačica na pomarančoch
Párky v slanine
Jahňacie so šalviovým medom
Klasický burger
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Teľacie kotlety so zeleninou
Morčacie rolky s ryžou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Grilovaná krkovička
Špagety s cuketou
Viac receptov pre túto náladu

Počas ťažkého a náročného dňa je potrebné zásobiť telo dostatkom energie. Poriadne občerstvenie môže poskytnúť práve sýta pochúťka s Ajvarom.

Suroviny

2 dl oleja
1 cibuľa
100 g bravčovej pečene
2 kyslé uhorky
100 g nakladanej kapie
1 lyžička horčice
1 lyžička Podravka Ajvaru pikant
2 vajcia
soľ
1 lyžica Podravky ochucovadla
hrianky
korenie podľa chuti

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Na panvici rozohrejeme olej a do sklovita na ňom osmažíme na kocky pokrájanú cibuľu. Pridáme nadrobno posekanú pečeň. Keď je pečeň udusená, pridáme horčicu, nadrobno nakrájané uhorky a kapiu a znova chvíľku podusíme.
  • 2 Nakoniec do zmesi pridáme vajcia a spravíme hustejšiu praženicu. Dochutíme, korením, Podravka ochucovadlom a Ajvarom pikant.

Porcia

Podávame na hriankach. Môžeme dozdobiť vejárikmi uhoriek, kapiou alebo paradajkami.

Malé tajomstvá

Pre jemnejšiu verziu použijeme Ajvar jemný.

Zdieľať s priateľmi