Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Pochúťka s Ajvarom

Párky v slanine
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilovaná krkovička
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kura na pive
Sladká bravčová panenka
Polievka z bôbu
Hovädzí steak so zeleninou
Kura na pivovej fľaši
Kurací paprikáš
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Medové teľacie kotlety
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Pikantné bravčové závitky
Pivný guláš
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Voňavé pečené zemiaky
Špagety s cuketou
Zeleninové chipsy
Morčacie rolky s ryžou
Klasický burger
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Morčacie prsia s jablkami
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Pizza v zemiakoch
Rýchle lasagne
Rybárov guláš
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Carbonara so špenátom
Chilli con carne
Kačica na pomarančoch
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Bravčové kotlety s kuskusom
Hubový guľáš
Mäsové guľky s omáčkou
Jaipur kari
Teľacie kotlety so zeleninou
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Grilovaný hamburger
Morčací hamburger
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Rezne s chutnou omáčkou
Papriky plnené rizotom
Lasagne z panvice
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Zemiakové placky
Fish&Chips v tortille
Grilované rebierka
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Netradičný hamburger
Kotlovina
Medailónky s hnedou ryžou
Rolky z roštenky so zeleninou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kurča na bielom víne
Kura na sladko
Jahňacie so šalviovým medom
Hŕstková polievka s paradajkami
Viac receptov pre túto náladu

Počas ťažkého a náročného dňa je potrebné zásobiť telo dostatkom energie. Poriadne občerstvenie môže poskytnúť práve sýta pochúťka s Ajvarom.

Suroviny

2 dl oleja
1 cibuľa
100 g bravčovej pečene
2 kyslé uhorky
100 g nakladanej kapie
1 lyžička horčice
1 lyžička Podravka Ajvaru pikant
2 vajcia
soľ
1 lyžica Podravky ochucovadla
hrianky
korenie podľa chuti

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Na panvici rozohrejeme olej a do sklovita na ňom osmažíme na kocky pokrájanú cibuľu. Pridáme nadrobno posekanú pečeň. Keď je pečeň udusená, pridáme horčicu, nadrobno nakrájané uhorky a kapiu a znova chvíľku podusíme.
  • 2 Nakoniec do zmesi pridáme vajcia a spravíme hustejšiu praženicu. Dochutíme, korením, Podravka ochucovadlom a Ajvarom pikant.

Porcia

Podávame na hriankach. Môžeme dozdobiť vejárikmi uhoriek, kapiou alebo paradajkami.

Malé tajomstvá

Pre jemnejšiu verziu použijeme Ajvar jemný.

Zdieľať s priateľmi