Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Rezne s chutnou omáčkou

Medové teľacie kotlety
Papriky plnené rizotom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Hovädzí steak so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Kuracie prsia pečené v rúre
Medailónky s hnedou ryžou
Morčacie prsia s jablkami
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Mäsové guľky s omáčkou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Zemiakové placky
Párky v slanine
Hŕstková polievka s paradajkami
Kurča na bielom víne
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Jaipur kari
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Kura na pive
Pivný guláš
Lasagne z panvice
Špagety s cuketou
Grilovaný hamburger
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Fish&Chips v tortille
Bravčové kotlety s kuskusom
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Kurací paprikáš
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Klasický burger
Grilovaná krkovička
Pikantné bravčové závitky
Polievka z bôbu
Kačica na pomarančoch
Kura na pivovej fľaši
Rybárov guláš
Morčací hamburger
Rolky z roštenky so zeleninou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Voňavé pečené zemiaky
Carbonara so špenátom
Sladká bravčová panenka
Rýchle lasagne
Grilované rebierka
Pizza v zemiakoch
Hubový guľáš
Kotlovina
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Zeleninové chipsy
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kura na sladko
Morčacie rolky s ryžou
Pochúťka s Ajvarom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Netradičný hamburger
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Chilli con carne
Jahňacie so šalviovým medom
Viac receptov pre túto náladu

Hovädzie rezne s mrkvovo-zelerovo-krémovou omáčkou s rozmarínom podávajte teplé a vychutnávajte si voňavé jedlo.

Suroviny

700 g hovädzích rezňov zo stehna
100 g cibule
100 g zeleru
20 g masla
50 ml bieleho vína
1 kocka hovädzieho bujónu Podravka
2 lyžice olivového oleja
2 - 3 mrkvy
2 strúčiky cesnaku
vetvička rozmarínu
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby90 min

  • 1 Na zmesi masla a olivového oleja opražíme najemno nakrájanú cibuľu, pridáme pretlačený cesnak a pražíme, dokým nebude cibuľa sklovitá a cesnak nepustí peknú vôňu.
  • 2 Rezne zľahka osolíme, okoreníme, dáme ich na panvicu k cibuli a cesnaku a opečieme z oboch strán.
  • 3 Podlejeme trochou teplej vody a dusíme, dokým mäso trošku nezmäkne.
  • 4 Pridáme nakrájanú mrkvu a zeler, rozmarín a hovädzí bujón Podravka.
  • 5 Podlejeme vínom a vodou, prikryjeme a ďalej dusíme, dokým mäso úplne nezmäkne.

Tip

Ak chcete mať krémovú omáčku, tak mäkké mäso vyberte z hrnca, zeleninu nechajte trošku vychladnúť a potom ju rozmixujte tyčovým mixérom.

Porcia

Teplé rezne podávajte s omáčkou a uvarenými haluškami.

Zdieľať s priateľmi