Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Rolky z roštenky so zeleninou

Okúzľujúce letné kurča
Kačica na pomarančoch
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Hovädzí steak so zeleninou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Teplý zeleninový šalát
Papriky plnené rizotom
Zeleninové rizoto so slaninou
Opekaná zelenina
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Morčacina s citrónom a oreganom
Zeleninové špízy
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Plnené kuracie stehná
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Morčacie prsia s jablkami
Teľacia roláda
Pikantné bravčové závitky
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Mäsová roláda a lá pahreba
Caponata a lá Podravka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Jaipur kari
Chrumkavé pečené zemiaky
Rezne s chutnou omáčkou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Pečený losos v medovej omáčke
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Ryžové guľôčky
Polievka s mäsovými guličkami
Ražniči z mletého mäsa
Slepačia polievka s knedličkami
Kuracie fajitas
Šošovicová krémová polievka
Sendviče z vajíčok a s lososom
Paradajková polievka s bazalkou
Morčacie rolky s ryžou
Kura na sladko
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Ovocný šalát s kuracinou
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Rýchle lasagne
Šalát s krevetami
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Nové zemiaky s Ajvarom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Grilované kuracie prsia
Penne so špargľovou omáčkou
Špagety zo Stredomoria
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

"Ulovte" prvú zeleninu, zrolujte ju do mäsovej pochúťky pečenej zaujímavým spôsobom a vychutnávajte si pohľad, vôňu a chuť skvelého jedla.

Suroviny

800 g hovädzej roštenky
1 lyžica Podravky grill classic
1 červená paprika
150 g tenkých mladých strukov
150 g mrkvy
75 ml červeného vína
2 lyžice hladkej múky
3 lyžice olivového oleja
Ajvar pikant Podravka

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby35 min

  • 1 Mrkvu očistíme a nakrájame na dlhé prúžky. Struky takisto očistíme a umyjeme.
  • 2 Nakrájanú mrkvu a struky krátko oblanšírujeme vo vriacej osolenej vode. Zcedíme a necháme vychladnúť.
  • 3 Hovädziu roštenku nakrájame na užšie a dlhšie plátky a posypeme ich Podravkou grill classic.
  • 4 Na plátky naukladáme mrkvu, struky a na rezance nakrájanú a očistenú papriku.
  • 5 Plátky zrolujeme, spevníme špáradlom, aby sa nerozpadli a obalíme ich v hladkej múke.
  • 6 Na grilovaciu panvicu alebo gril dáme olej a dobre ho zahrejeme, pridáme pripravené rolky, ktoré ugrilujeme zo všetkých strán. Keď sú rolky ružové, polejeme ich červeným vínom a ešte trošku pečieme.
  • 7 Rolky preložíme do misky s pokrývkou, prelejeme ich šťavou z panvice, zakryjeme a necháme postáť 5 - 10 minút.

Tip

Do roliek môžete pridať viac zeleniny, použiť vašu obľúbenú zeleninu alebo ju úplne nahradiť špargľou.

Porcia

Podávame s pikantným Ajvarom od Podravky, pečenými alebo varenými zemiakmi a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi