Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Rolky zo sviečkovice s Ajvarom

Opekaná zelenina
Špagety zo Stredomoria
Ražniči z mletého mäsa
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Morčacina s citrónom a oreganom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Okúzľujúce letné kurča
Ovocný šalát s kuracinou
Kačica na pomarančoch
Ryžové guľôčky
Caponata a lá Podravka
Morčacie prsia s jablkami
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Nové zemiaky s Ajvarom
Papriky plnené rizotom
Hovädzí steak so zeleninou
Chrumkavé pečené zemiaky
Kuracie fajitas
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Teľacia roláda
Grilované kuracie prsia
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Rolky z roštenky so zeleninou
Plnené kuracie stehná
Zeleninové špízy
Rýchle lasagne
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Jaipur kari
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracie prsia pečené v rúre
Šalát s krevetami
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Šošovicová krémová polievka
Teplý zeleninový šalát
Zeleninové rizoto so slaninou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Penne so špargľovou omáčkou
Kura na sladko
Rezne s chutnou omáčkou
Morčacie rolky s ryžou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Paradajková polievka s bazalkou
Sendviče z vajíčok a s lososom
Slepačia polievka s knedličkami
Polievka s mäsovými guličkami
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Pikantné bravčové závitky
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Pečený losos v medovej omáčke
Mäsová roláda a lá pahreba
Viac receptov pre túto náladu

Do skvelého mäsa zrolujte syr, šunku a vašu obľúbenú salámu a vychutnávajte si pikantnú zmes vytvorenú z tých najlepších potravín.

Suroviny

1, 2 kg sviečkovice
4 lyžice pikatného Ajvaru Podravka
150 g tenkých plátkov syra
100 g tenkých koliesok pikantnej salámy
100 g tenkých plátkov šunky
1 lyžica Podravka ochucovadla
čierne korenie mleté
olej na potretie grilu/panvice

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Sviečkovicu očistíme, umyjeme a osušíme papierovou utierkou.
  • 2 Ostrým nožom narežeme sviečkovicu tak, aby sme dostali jeden veľký plátok. Posypeme Podravka ochucovadlom, zľahka okoreníme a poriadne votrieme do mäsa. Potrieme Ajvarom Podravka a poukladáme najprv vrstvu plátkov šunky, potom salámy a nakoniec syra.
  • 3 Mäso opatrne zrolujeme do rolády a poriadne upevníme kuchynskou niťou.
  • 4 Po každých 2,5 - 3 cm pichneme do rolády špajdľu na to, aby ste spevnili roládu. Niť dáme preč a roládu nakrájame pomedzi zapichnuté špajdle tak, aby sme dostali rolky.
  • 5 Takto pripravené rolky opečieme na dobre zahriatom grile alebo grilovacej panvici. Grilujeme ich dovtedy, kým nedostanú peknú zlatistú farbu.

Tip

Namiesto sviečkovej môžete použiť aj roštenku alebo teľacie pliecko.

Porcia

Podávame teplé s prílohou podľa vášho výberu a chuti. Odporúčame kuskus so zeleninou.

Zdieľať s priateľmi