Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Rolky zo sviečkovice s Ajvarom

Rustikálne morčacie stehno na plechu
Rezne s chutnou omáčkou
Medové teľacie kotlety
Kačica na pomarančoch
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Rýchle lasagne
Morčacie rolky s ryžou
Grilovaná krkovička
Hovädzí steak so zeleninou
Kurča na bielom víne
Kura na sladko
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Párky v slanine
Pivný guláš
Fish&Chips v tortille
Pizza v zemiakoch
Zeleninové chipsy
Mäsové guľky s omáčkou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Hubový guľáš
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Bravčové kotlety s kuskusom
Lasagne z panvice
Kurací paprikáš
Nové zemiaky s Ajvarom
Papriky plnené rizotom
Kotlovina
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilované rebierka
Kura na pive
Morčacie prsia s jablkami
Zemiakové placky
Pochúťka s Ajvarom
Špagety s cuketou
Voňavé pečené zemiaky
Pikantné bravčové závitky
Kura na pivovej fľaši
Klasický burger
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Chilli con carne
Jahňacie so šalviovým medom
Carbonara so špenátom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Jaipur kari
Hŕstková polievka s paradajkami
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Polievka z bôbu
Medailónky s hnedou ryžou
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Plnené kuracie stehná
Morčací hamburger
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Sladká bravčová panenka
Grilovaný hamburger
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Netradičný hamburger
Viac receptov pre túto náladu

Do skvelého mäsa zrolujte syr, šunku a vašu obľúbenú salámu a vychutnávajte si pikantnú zmes vytvorenú z tých najlepších potravín.

Suroviny

1, 2 kg sviečkovice
4 lyžice pikatného Ajvaru Podravka
150 g tenkých plátkov syra
100 g tenkých koliesok pikantnej salámy
100 g tenkých plátkov šunky
1 lyžica Podravka ochucovadla
čierne korenie mleté
olej na potretie grilu/panvice

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Sviečkovicu očistíme, umyjeme a osušíme papierovou utierkou.
  • 2 Ostrým nožom narežeme sviečkovicu tak, aby sme dostali jeden veľký plátok. Posypeme Podravka ochucovadlom, zľahka okoreníme a poriadne votrieme do mäsa. Potrieme Ajvarom Podravka a poukladáme najprv vrstvu plátkov šunky, potom salámy a nakoniec syra.
  • 3 Mäso opatrne zrolujeme do rolády a poriadne upevníme kuchynskou niťou.
  • 4 Po každých 2,5 - 3 cm pichneme do rolády špajdľu na to, aby ste spevnili roládu. Niť dáme preč a roládu nakrájame pomedzi zapichnuté špajdle tak, aby sme dostali rolky.
  • 5 Takto pripravené rolky opečieme na dobre zahriatom grile alebo grilovacej panvici. Grilujeme ich dovtedy, kým nedostanú peknú zlatistú farbu.

Tip

Namiesto sviečkovej môžete použiť aj roštenku alebo teľacie pliecko.

Porcia

Podávame teplé s prílohou podľa vášho výberu a chuti. Odporúčame kuskus so zeleninou.

Zdieľať s priateľmi