Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Rolky zo sviečkovice s Ajvarom

Pivný guláš
Voňavé pečené zemiaky
Kurací paprikáš
Hovädzí steak so zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Grilované rebierka
Kura na pive
Grilovaný hamburger
Morčacie rolky s ryžou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Nové zemiaky s Ajvarom
Chilli con carne
Kura na sladko
Jaipur kari
Bravčové kotlety s kuskusom
Rezne s chutnou omáčkou
Medové teľacie kotlety
Klasický burger
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Lasagne z panvice
Sladká bravčová panenka
Medailónky s hnedou ryžou
Grilovaná krkovička
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Hubový guľáš
Zeleninové chipsy
Rýchle lasagne
Netradičný hamburger
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Fish&Chips v tortille
Pochúťka s Ajvarom
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Rolky z roštenky so zeleninou
Pizza v zemiakoch
Pikantné bravčové závitky
Kuracie prsia pečené v rúre
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Carbonara so špenátom
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Kurča na bielom víne
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kačica na pomarančoch
Morčacie prsia s jablkami
Jahňacie so šalviovým medom
Polievka z bôbu
Papriky plnené rizotom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Teľacie kotlety so zeleninou
Morčací hamburger
Hŕstková polievka s paradajkami
Mäsové guľky s omáčkou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Rybárov guláš
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Párky v slanine
Kura na pivovej fľaši
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Zemiakové placky
Kotlovina
Špagety s cuketou
Viac receptov pre túto náladu

Do skvelého mäsa zrolujte syr, šunku a vašu obľúbenú salámu a vychutnávajte si pikantnú zmes vytvorenú z tých najlepších potravín.

Suroviny

1, 2 kg sviečkovice
4 lyžice pikatného Ajvaru Podravka
150 g tenkých plátkov syra
100 g tenkých koliesok pikantnej salámy
100 g tenkých plátkov šunky
1 lyžica Podravka ochucovadla
čierne korenie mleté
olej na potretie grilu/panvice

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Sviečkovicu očistíme, umyjeme a osušíme papierovou utierkou.
  • 2 Ostrým nožom narežeme sviečkovicu tak, aby sme dostali jeden veľký plátok. Posypeme Podravka ochucovadlom, zľahka okoreníme a poriadne votrieme do mäsa. Potrieme Ajvarom Podravka a poukladáme najprv vrstvu plátkov šunky, potom salámy a nakoniec syra.
  • 3 Mäso opatrne zrolujeme do rolády a poriadne upevníme kuchynskou niťou.
  • 4 Po každých 2,5 - 3 cm pichneme do rolády špajdľu na to, aby ste spevnili roládu. Niť dáme preč a roládu nakrájame pomedzi zapichnuté špajdle tak, aby sme dostali rolky.
  • 5 Takto pripravené rolky opečieme na dobre zahriatom grile alebo grilovacej panvici. Grilujeme ich dovtedy, kým nedostanú peknú zlatistú farbu.

Tip

Namiesto sviečkovej môžete použiť aj roštenku alebo teľacie pliecko.

Porcia

Podávame teplé s prílohou podľa vášho výberu a chuti. Odporúčame kuskus so zeleninou.

Zdieľať s priateľmi