Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Rolky zo sviečkovice s Ajvarom

Nové zemiaky s Ajvarom
Kuracie fajitas
Caponata a lá Podravka
Rezne s chutnou omáčkou
Ražniči z mletého mäsa
Paradajková polievka s bazalkou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Papriky plnené rizotom
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Kačica na pomarančoch
Rolky z roštenky so zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Ovocný šalát s kuracinou
Slepačia polievka s knedličkami
Penne so špargľovou omáčkou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Morčacie rolky s ryžou
Morčacina s citrónom a oreganom
Teplý zeleninový šalát
Morčacie prsia s jablkami
Hovädzí steak so zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pečený losos v medovej omáčke
Špagety zo Stredomoria
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Jaipur kari
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Opekaná zelenina
Rýchle lasagne
Teľacia roláda
Pikantné bravčové závitky
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Zeleninové špízy
Cviklové krupoto s bielou rybou
Kuracie prsia pečené v rúre
Okúzľujúce letné kurča
Šošovicová krémová polievka
Chrumkavé pečené zemiaky
Sendviče z vajíčok a s lososom
Plnené kuracie stehná
Šalát s krevetami
Ryžové guľôčky
Polievka s mäsovými guličkami
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Grilované kuracie prsia
Zeleninové rizoto so slaninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kura na sladko
Viac receptov pre túto náladu

Do skvelého mäsa zrolujte syr, šunku a vašu obľúbenú salámu a vychutnávajte si pikantnú zmes vytvorenú z tých najlepších potravín.

Suroviny

1, 2 kg sviečkovice
4 lyžice pikatného Ajvaru Podravka
150 g tenkých plátkov syra
100 g tenkých koliesok pikantnej salámy
100 g tenkých plátkov šunky
1 lyžica Podravka ochucovadla
čierne korenie mleté
olej na potretie grilu/panvice

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Sviečkovicu očistíme, umyjeme a osušíme papierovou utierkou.
  • 2 Ostrým nožom narežeme sviečkovicu tak, aby sme dostali jeden veľký plátok. Posypeme Podravka ochucovadlom, zľahka okoreníme a poriadne votrieme do mäsa. Potrieme Ajvarom Podravka a poukladáme najprv vrstvu plátkov šunky, potom salámy a nakoniec syra.
  • 3 Mäso opatrne zrolujeme do rolády a poriadne upevníme kuchynskou niťou.
  • 4 Po každých 2,5 - 3 cm pichneme do rolády špajdľu na to, aby ste spevnili roládu. Niť dáme preč a roládu nakrájame pomedzi zapichnuté špajdle tak, aby sme dostali rolky.
  • 5 Takto pripravené rolky opečieme na dobre zahriatom grile alebo grilovacej panvici. Grilujeme ich dovtedy, kým nedostanú peknú zlatistú farbu.

Tip

Namiesto sviečkovej môžete použiť aj roštenku alebo teľacie pliecko.

Porcia

Podávame teplé s prílohou podľa vášho výberu a chuti. Odporúčame kuskus so zeleninou.

Zdieľať s priateľmi