Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Šalát z grilovanej zeleniny

Tuniak so zeleninou
Ružičková polievka
Bohatá jesenná polievka
Paradajkové košíčky so pšenom
Šošovicová krémová polievka
Stredomorská frittata
Chutný šalát z opečených zemiakov
Jaipur kari
Treska s vajíčkovým šalátom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Krevety na zeleninovom lôžku
Paradajková polievka s bazalkou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Oranžové rizoto
Rizoto na španielsky spôsob
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Zeleninové špízy
Treska so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Špagety zo Stredomoria
Ražniči z lososa
Mediteránska rapsódia
Tuniakový šalát
Caponata a lá Podravka
Zeleninové rizoto so slaninou
Grilované tofu
Paella s kuracím mäsom
Paradajková polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Letné zeleninové ragú
Cuketové jednohubky
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Pečený losos v medovej omáčke
Biela ryba s kuskusom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Špargľová polievka
Kuracie fajitas
Opekaná zelenina
Stredomorský šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Teplý zeleninový šalát
Tekvicová polievka s jablkom
Tabouleh
Losos s cuketovou krustou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Strukovinový šalát so zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Cviklové krupoto s bielou rybou
Morčacina s citrónom a oreganom
Sójový šalát s tuniakom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Okúzľujúce letné kurča
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Gyros šalát
Biela treska
Viac receptov pre túto náladu

Dokonale ugrilovaná zelenina poteší milovníkov vegetariánskej kuchyne a spolu s Ajvarom od Podravky bude toto jedlo nezabudnuteľným zážitkom pod holým nebom.

Suroviny

1 Podravka na šalát
150 g jarnej cibuľky
400 g cukety
400 g baklažánu
200 g červenej papriky
200 g žltej papriky
100 g Ajvaru pikant Podravka
250 g čerstvého syru (feta, ricotta, tvaroh, cottage cheese)
150 g zelených olív
4 strúčiky cesnaku
50 ml olivového oleja
petržlenová vňať
čierne korenie mleté
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Papriku, cuketu, baklažán a jarnú cibuľku poriadne umyjeme. Papriku nakrájame na väčšie kúsky, na cukete a baklažáne odrežeme konce a nakrájame ich na plátky hrubé asi 1 cm a cibuľku prekrojíme na polovicu.
  • 2 Všetku nakrájanú zeleninu dáme na dobre rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu a grilujeme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Zeleninu zložíme z ohňa, necháme ju trošku vychladnúť, potom ju nakrájame na menšie kúsky a dáme ju do misky s pokrievkou.
  • 4 Pridáme scedené olivy, na väčšie kúsky podrvený tvaroh, Podravku na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a poriadne premiešame. Necháme postáť niekoľko minút.
  • 5 Pridáme Ajvar pikant Podravka, posypeme petžlenovou vňaťou, dobre premiešame a ihneď podávame.

Tip

Šalát môžete doplniť čerstvou rukolou, na tenko nakrájanou reďkovou alebo inou zeleninou podľa vašej chuti.

Porcia

Podľa chuti osolíme, okoreníme a podávame.

Zdieľať s priateľmi