Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Šalát z grilovanej zeleniny

Ravioly so šalviou
Pochúťka s Ajvarom
Losos s cuketovou krustou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Sójový šalát s tuniakom
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Paradajková polievka s bazalkou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Farebný jarný šalát
Grilované tofu
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Gyros šalát
Cestoviny na stredomorský spôsob
Tabouleh
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Polievka z rukoly a kreviet
Šošovicová krémová polievka
Zeleninové špízy
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Rizoto na španielsky spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Tuniakový šalát
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Mrkvová polievka
Polievka z fazuľových strukov
Pečený losos v medovej omáčke
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Ražniči z lososa
Paradajkové košíčky so pšenom
Morčacina s citrónom a oreganom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracie prsia pečené v rúre
Cestovinový šalát so surimi
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Teplý zeleninový šalát
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Caponata a lá Podravka
Špagety zo Stredomoria
Cviklové krupoto s bielou rybou
Letné zeleninové ragú
Mäsové guľky s omáčkou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Hríbová mrvenička
Opekaná zelenina
Tuniak so zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Biela ryba s kuskusom
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Grilované paradajky
Strukovinový šalát so zeleninou
Paradajková polievka
Ružičková polievka
Vyprážaný syr
Ochutená ryža
Ryžové guľôčky
Viac receptov pre túto náladu

Dokonale ugrilovaná zelenina poteší milovníkov vegetariánskej kuchyne a spolu s Ajvarom od Podravky bude toto jedlo nezabudnuteľným zážitkom pod holým nebom.

Suroviny

1 Podravka na šalát
150 g jarnej cibuľky
400 g cukety
400 g baklažánu
200 g červenej papriky
200 g žltej papriky
100 g Ajvaru pikant Podravka
250 g čerstvého syru (feta, ricotta, tvaroh, cottage cheese)
150 g zelených olív
4 strúčiky cesnaku
50 ml olivového oleja
petržlenová vňať
čierne korenie mleté
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Papriku, cuketu, baklažán a jarnú cibuľku poriadne umyjeme. Papriku nakrájame na väčšie kúsky, na cukete a baklažáne odrežeme konce a nakrájame ich na plátky hrubé asi 1 cm a cibuľku prekrojíme na polovicu.
  • 2 Všetku nakrájanú zeleninu dáme na dobre rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu a grilujeme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Zeleninu zložíme z ohňa, necháme ju trošku vychladnúť, potom ju nakrájame na menšie kúsky a dáme ju do misky s pokrievkou.
  • 4 Pridáme scedené olivy, na väčšie kúsky podrvený tvaroh, Podravku na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a poriadne premiešame. Necháme postáť niekoľko minút.
  • 5 Pridáme Ajvar pikant Podravka, posypeme petžlenovou vňaťou, dobre premiešame a ihneď podávame.

Tip

Šalát môžete doplniť čerstvou rukolou, na tenko nakrájanou reďkovou alebo inou zeleninou podľa vašej chuti.

Porcia

Podľa chuti osolíme, okoreníme a podávame.

Zdieľať s priateľmi