Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Šalát z grilovanej zeleniny

Tekvicová polievka s jablkom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Biela ryba s kuskusom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Paradajková polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Paradajkové košíčky so pšenom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Tuniakový šalát
Zeleninové rizoto so slaninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Špagety zo Stredomoria
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Kuracie fajitas
Jaipur kari
Zeleninové špízy
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Letné zeleninové ragú
Paella s kuracím mäsom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Caponata a lá Podravka
Rizoto na španielsky spôsob
Cestoviny na stredomorský spôsob
Špargľová polievka
Losos s cuketovou krustou
Treska s vajíčkovým šalátom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Bohatá jesenná polievka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Stredomorský šalát
Opekaná zelenina
Oranžové rizoto
Pečený losos v medovej omáčke
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilované tofu
Mediteránska rapsódia
Ražniči z lososa
Okúzľujúce letné kurča
Morčacina s citrónom a oreganom
Sójový šalát s tuniakom
Tabouleh
Gyros šalát
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Cuketové jednohubky
Ružičková polievka
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Strukovinový šalát so zeleninou
Teplý zeleninový šalát
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Šošovicová krémová polievka
Biela treska
Krevety na zeleninovom lôžku
Tuniak so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Stredomorská frittata
Viac receptov pre túto náladu

Dokonale ugrilovaná zelenina poteší milovníkov vegetariánskej kuchyne a spolu s Ajvarom od Podravky bude toto jedlo nezabudnuteľným zážitkom pod holým nebom.

Suroviny

1 Podravka na šalát
150 g jarnej cibuľky
400 g cukety
400 g baklažánu
200 g červenej papriky
200 g žltej papriky
100 g Ajvaru pikant Podravka
250 g čerstvého syru (feta, ricotta, tvaroh, cottage cheese)
150 g zelených olív
4 strúčiky cesnaku
50 ml olivového oleja
petržlenová vňať
čierne korenie mleté
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Papriku, cuketu, baklažán a jarnú cibuľku poriadne umyjeme. Papriku nakrájame na väčšie kúsky, na cukete a baklažáne odrežeme konce a nakrájame ich na plátky hrubé asi 1 cm a cibuľku prekrojíme na polovicu.
  • 2 Všetku nakrájanú zeleninu dáme na dobre rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu a grilujeme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Zeleninu zložíme z ohňa, necháme ju trošku vychladnúť, potom ju nakrájame na menšie kúsky a dáme ju do misky s pokrievkou.
  • 4 Pridáme scedené olivy, na väčšie kúsky podrvený tvaroh, Podravku na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a poriadne premiešame. Necháme postáť niekoľko minút.
  • 5 Pridáme Ajvar pikant Podravka, posypeme petžlenovou vňaťou, dobre premiešame a ihneď podávame.

Tip

Šalát môžete doplniť čerstvou rukolou, na tenko nakrájanou reďkovou alebo inou zeleninou podľa vašej chuti.

Porcia

Podľa chuti osolíme, okoreníme a podávame.

Zdieľať s priateľmi