Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Špagety zo Stredomoria

Biela ryba s fazuľou
Plnené kuracie stehná
Šalát s pikantným steakom
Pochúťka s Ajvarom
Šťavnaté mäkké zemiaky
Kuracie závitky s prekvapením
Grilované kuracie prsia
Jahňacie so šalviovým medom
Tuniak so zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Teľacia roláda
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Okúzľujúce letné kurča
Pikantná rybacia zmes
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Polievka s mäsovými guličkami
Stredomorská hríbová polievka
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Ražniči z lososa
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Makrelová nátierka
Kuracie rizoto
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Grilované tofu
Talianske kuracie rizoto
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Opekaná zelenina
Lahodné pečené zemiaky
Šalát z grilovanej zeleniny
Rolky z roštenky so zeleninou
Fish&Chips v tortille
Bravčová panenka so zeleninou
Jemný hubový guláš
Plnená pečená cibuľa
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Voňavé pečené
Mäsová roláda a lá pahreba
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Vianočná roláda
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Hrachová polievka
Zeleninové špízy
Tournedos s maslovou zeleninou
Krevety na zeleninovom lôžku
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Viac receptov pre túto náladu

Špagety zo Stredomoria sa nezaobídu bez dusenej zeleniny, ančovičiek a tuniaka. Celé to zavŕšite nastrúhaným parmezánom a môžete si byť istý, že s týmto jedlom určite zožnete úspech a skvelo predvediete svoje kulinárske schopnosti.

Suroviny

300 g Podravka špagiet
3 konzervy Eva tuniaka v olivovom oleji
1 cibuľa
1 červená paprika
2 strúčiky cesnaku
3 konzervy ančovičiek
1 lyžička Podravka ochucovadla Pikant
120 g zelených odkôstkovaných olív
390 g Podravka krájaných paradajok
1/2 lyžičky sušeného oregana
čierne korenie mleté
soľ
parmezán

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby35 min

  • 1 Olej z tuniaka vylejeme do hlbokej panvice a zahrejeme ho. Pridáme najemno nakrájanú cibuľu a papriku nakrájanú na kocky a opekáme, dokým nezmäknú.
  • 2 Pridáme pretlačený cesnak, nakrájané ančovičky, Podravka ochucovadlo Pikant a za stáleho miešania naďalej restujeme.
  • 3 Pridáme krájané paradajky Podravka a oregano a poriadne premiešame. Na miernom ohni varíme približne 15 minút, dokým omáčka nezhustne.
  • 4 Dochutíme soľou a korením a vmiešame rozdrobený tuniak a olivy.
  • 5 Špagety uvaríme podľa návodu na obale, scedíme ich a pridáme na panvicu k omáčke. Poriadne premiešame a krátko povaríme.

Tip

Namiesto krájaných paradajok môžete použiť aj lúpané paradajky Podravka.

Porcia

Podávame teplé a posypané nastrúhaným parmezánom.

Zdieľať s priateľmi