Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Steaky z lososa s kolieskami pomaranča

Kuracie prsia pečené v rúre
Kačica na pomarančoch
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Ražniči z mletého mäsa
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Sendviče z vajíčok a s lososom
Plnené kuracie stehná
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Grilované kuracie prsia
Morčacie rolky s ryžou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Morčacina s citrónom a oreganom
Ryžové guľôčky
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Opekaná zelenina
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Morčacie prsia s jablkami
Zeleninové rizoto so slaninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Rýchle lasagne
Kura na sladko
Zeleninové špízy
Šalát s krevetami
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Rezne s chutnou omáčkou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Cviklové krupoto s bielou rybou
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Chrumkavé pečené zemiaky
Mäsová roláda a lá pahreba
Kuracie fajitas
Šošovicová krémová polievka
Teľacia roláda
Caponata a lá Podravka
Polievka s mäsovými guličkami
Okúzľujúce letné kurča
Penne so špargľovou omáčkou
Jaipur kari
Slepačia polievka s knedličkami
Teplý zeleninový šalát
Hovädzí steak so zeleninou
Papriky plnené rizotom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Pikantné bravčové závitky
Pečený losos v medovej omáčke
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Ovocný šalát s kuracinou
Špagety zo Stredomoria
Paradajková polievka s bazalkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Viac receptov pre túto náladu

Neošúpané kolieska z pomaranča, rasca a limetková šťava robia z týchto steakov z lososa jedlo perfektne sa hodiace na večeru s hosťami.

Suroviny

1 kg steakov z lososa (4 steaky po 250 g)
1 limetka
½ čajová lyžička hnedého cukru
1 Podravka na ryby
1 pomaranč
1 čajová lyžička rasce
1 čajová lyžička soli
4 polievkové lyžice extra panenského olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Na plech vystlaný papierom na pečenie poukladáme steaky z lososa.
  • 2 Na lososa nakvapkáme šťavu z jednej limetky, posypeme hnedým cukrom, Podravkou na ryby a necháme 30 minút marinovať.
  • 3 Pomaranč umyjeme pomocou kefky pod tečúcou vodou a nakrájame na kolieska. Kolieska pomaranča poukladáme na lososa, posypeme rascou a soľou, pokvapkáme olivovým olejom a pečieme 25 minút v rúre vyhriatej na 200 °C.
  • 4 Podávame s pečenými zemiakmi.

Malé tajomstvá

Namiesto posypania hnedým cukrom, štetcom natrite každý steak z lososa medom.

Zdieľať s priateľmi