Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou

Kura na sladko
Medailónky s hnedou ryžou
Kurča na bielom víne
Morčacie prsia s jablkami
Morčací hamburger
Jahňacie so šalviovým medom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Hovädzí steak so zeleninou
Kura na pivovej fľaši
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Medové teľacie kotlety
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Párky v slanine
Klasický burger
Rezne s chutnou omáčkou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kurací paprikáš
Rolky z roštenky so zeleninou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Morčacie rolky s ryžou
Grilované rebierka
Jaipur kari
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Fish&Chips v tortille
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Kuracie prsia pečené v rúre
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Mäsové guľky s omáčkou
Rýchle lasagne
Sladká bravčová panenka
Kura na pive
Lasagne z panvice
Hubový guľáš
Zeleninové chipsy
Pizza v zemiakoch
Bravčové kotlety s kuskusom
Teľacie kotlety so zeleninou
Papriky plnené rizotom
Grilovaný hamburger
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Voňavé pečené zemiaky
Kačica na pomarančoch
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Chilli con carne
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Plnené kuracie stehná
Pivný guláš
Nové zemiaky s Ajvarom
Kotlovina
Grilovaná krkovička
Špagety s cuketou
Hŕstková polievka s paradajkami
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Carbonara so špenátom
Pikantné bravčové závitky
Polievka z bôbu
Netradičný hamburger
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Pochúťka s Ajvarom
Zemiakové placky
Viac receptov pre túto náladu

Pečené rezne preliate bielou gaštanovou omáčkou vám poskytnú krémovú chuť jesene.

Suroviny

600 g teľacích rezňov (na tenko nakrájaných)
2 lyžice oleja
1 lyžica masla
čierne korenie celé
soľ
200 ml smotany na varenie
1 kocka Podravka hovädzieho bujónu
150 g nesladeného gaštanového pyré
100 g olúpaných varených gaštanov

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Natenko nakrájané rezne dáme do panvice na predhriatu zmes oleja a masla.
  • 2 Posypeme korením a opečieme ich na miernom ohni dozlatista. Osolíme, vyberieme z panvice a zakryté odložíme bokom.
  • 3 Do panvice dáme smotanu, pridáme gaštanové pyré, hovädzí bujón Podravka a trochu vody. Povaríme na miernom ohni, aby sme dostali omáčku.

Tip

Do omáčky môžete pridať niekoľko lyžíc koňaku, čím dostanete netypickú ale lahodnú chuť.

Porcia

Do omáčky vmiešame gaštany a teľacie rezne podávame preliate pripravenou omáčkou s prílohou podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi