Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou

Hovädzí steak so zeleninou
Rezne s chutnou omáčkou
Polievka z bôbu
Zeleninové chipsy
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Mäsové guľky s omáčkou
Fish&Chips v tortille
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Rybárov guláš
Morčacie prsia s jablkami
Grilovaná krkovička
Nové zemiaky s Ajvarom
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Morčací hamburger
Teľacie kotlety so zeleninou
Kurací paprikáš
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Pochúťka s Ajvarom
Rýchle lasagne
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Jahňacie so šalviovým medom
Párky v slanine
Kura na sladko
Kurča na bielom víne
Hubový guľáš
Netradičný hamburger
Medailónky s hnedou ryžou
Carbonara so špenátom
Medové teľacie kotlety
Kura na pivovej fľaši
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Rolky z roštenky so zeleninou
Voňavé pečené zemiaky
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Grilované rebierka
Kuracie prsia pečené v rúre
Pikantné bravčové závitky
Kačica na pomarančoch
Zemiakové placky
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Hŕstková polievka s paradajkami
Kura na pive
Sladká bravčová panenka
Bravčové kotlety s kuskusom
Pizza v zemiakoch
Klasický burger
Špagety s cuketou
Lasagne z panvice
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Pivný guláš
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kotlovina
Papriky plnené rizotom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Jaipur kari
Morčacie rolky s ryžou
Grilovaný hamburger
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Chilli con carne
Viac receptov pre túto náladu

Pečené rezne preliate bielou gaštanovou omáčkou vám poskytnú krémovú chuť jesene.

Suroviny

600 g teľacích rezňov (na tenko nakrájaných)
2 lyžice oleja
1 lyžica masla
čierne korenie celé
soľ
200 ml smotany na varenie
1 kocka Podravka hovädzieho bujónu
150 g nesladeného gaštanového pyré
100 g olúpaných varených gaštanov

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Natenko nakrájané rezne dáme do panvice na predhriatu zmes oleja a masla.
  • 2 Posypeme korením a opečieme ich na miernom ohni dozlatista. Osolíme, vyberieme z panvice a zakryté odložíme bokom.
  • 3 Do panvice dáme smotanu, pridáme gaštanové pyré, hovädzí bujón Podravka a trochu vody. Povaríme na miernom ohni, aby sme dostali omáčku.

Tip

Do omáčky môžete pridať niekoľko lyžíc koňaku, čím dostanete netypickú ale lahodnú chuť.

Porcia

Do omáčky vmiešame gaštany a teľacie rezne podávame preliate pripravenou omáčkou s prílohou podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi