Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Tuniakový šalát

Teplý zeleninový šalát
Zeleninové špízy
Stredomorský šalát
Strukovinový šalát so zeleninou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Šošovicová krémová polievka
Jaipur kari
Kuracie fajitas
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Špargľová polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Paradajková polievka
Ružičková polievka
Sójový šalát s tuniakom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Okúzľujúce letné kurča
Tuniak so zeleninou
Ražniči z lososa
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Paella s kuracím mäsom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Paradajková polievka s bazalkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cviklové krupoto s bielou rybou
Cuketové jednohubky
Šalát z grilovanej zeleniny
Biela treska
Biela ryba s kuskusom
Oranžové rizoto
Krevety na zeleninovom lôžku
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Tabouleh
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Grilované tofu
Gyros šalát
Stredomorská frittata
Morčacina s citrónom a oreganom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Treska s vajíčkovým šalátom
Treska so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Letné zeleninové ragú
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Opekaná zelenina
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Bohatá jesenná polievka
Paradajkové košíčky so pšenom
Mediteránska rapsódia
Pečený losos v medovej omáčke
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zeleninové rizoto so slaninou
Caponata a lá Podravka
Losos s cuketovou krustou
Viac receptov pre túto náladu

Výborný tuniakový šalát vás zasýti bez výčitiek svedomia počas leta, no môžete si ho s radosťou dopriať aj počas zimných mesiacov.

Suroviny

2 konzervy Eva tuniaka v rastlinnom oleji
1 hlávkový šalát
1 cibuľa šalotka
300 g cherry paradajok
rukola
Podravka na šalát
olivový olej
šťava z citróna

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, cibuľu nakrájame na tenké prúžky, cherry paradajky na polovičky.
  • 2 Spolu s rukolou zľahka premiešame a dochutíme Podravkou na šalát. Pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme olivovým olejom.
  • 3 Tuniaka jemne rozmrvíme vidličkou a vmiešame do šalátu.

Porcia

Šalát podávame ako predjedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Malé tajomstvá

Podľa chuti môžeme použiť aj Eva tuniak v olivovom oleji alebo vo vlastnej šťave.

Zdieľať s priateľmi