Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Tuniakový šalát

Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Kuracie fajitas
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Pečený losos v medovej omáčke
Biela ryba s kuskusom
Stredomorská frittata
Paradajková polievka
Paradajkové košíčky so pšenom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Gyros šalát
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Šošovicová krémová polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Losos s cuketovou krustou
Okúzľujúce letné kurča
Ružičková polievka
Strukovinový šalát so zeleninou
Špargľová polievka
Špagety zo Stredomoria
Stredomorský šalát
Paradajková polievka s bazalkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Zeleninové špízy
Oranžové rizoto
Chutný šalát z opečených zemiakov
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Sójový šalát s tuniakom
Letné zeleninové ragú
Opekaná zelenina
Krevety na zeleninovom lôžku
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Bohatá jesenná polievka
Caponata a lá Podravka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Tabouleh
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Cuketové jednohubky
Grilované tofu
Zeleninové rizoto so slaninou
Ražniči z lososa
Mediteránska rapsódia
Jaipur kari
Teplý zeleninový šalát
Paella s kuracím mäsom
Morčacina s citrónom a oreganom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Tuniak so zeleninou
Treska s vajíčkovým šalátom
Biela treska
Cestoviny na stredomorský spôsob
Rizoto na španielsky spôsob
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tekvicová polievka s jablkom
Viac receptov pre túto náladu

Výborný tuniakový šalát vás zasýti bez výčitiek svedomia počas leta, no môžete si ho s radosťou dopriať aj počas zimných mesiacov.

Suroviny

2 konzervy Eva tuniaka v rastlinnom oleji
1 hlávkový šalát
1 cibuľa šalotka
300 g cherry paradajok
rukola
Podravka na šalát
olivový olej
šťava z citróna

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, cibuľu nakrájame na tenké prúžky, cherry paradajky na polovičky.
  • 2 Spolu s rukolou zľahka premiešame a dochutíme Podravkou na šalát. Pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme olivovým olejom.
  • 3 Tuniaka jemne rozmrvíme vidličkou a vmiešame do šalátu.

Porcia

Šalát podávame ako predjedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Malé tajomstvá

Podľa chuti môžeme použiť aj Eva tuniak v olivovom oleji alebo vo vlastnej šťave.

Zdieľať s priateľmi