Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Varená hovädzina s chrenovou omáčkou

Špagety s cuketou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Lasagne z panvice
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Jaipur kari
Fish&Chips v tortille
Polievka z bôbu
Zeleninové chipsy
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Rýchle lasagne
Rezne s chutnou omáčkou
Jahňacie so šalviovým medom
Hubový guľáš
Grilovaný hamburger
Kura na pivovej fľaši
Morčací hamburger
Medové teľacie kotlety
Teľacie kotlety so zeleninou
Zemiakové placky
Papriky plnené rizotom
Párky v slanine
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Pizza v zemiakoch
Kurča na bielom víne
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Grilované rebierka
Morčacie rolky s ryžou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Sladká bravčová panenka
Kačica na pomarančoch
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Hovädzí steak so zeleninou
Grilovaná krkovička
Chilli con carne
Kurací paprikáš
Medailónky s hnedou ryžou
Morčacie prsia s jablkami
Klasický burger
Kura na pive
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Nové zemiaky s Ajvarom
Pivný guláš
Netradičný hamburger
Kuracie prsia pečené v rúre
Hŕstková polievka s paradajkami
Kotlovina
Plnené kuracie stehná
Carbonara so špenátom
Voňavé pečené zemiaky
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Pikantné bravčové závitky
Rolky z roštenky so zeleninou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kura na sladko
Bravčové kotlety s kuskusom
Mäsové guľky s omáčkou
Pochúťka s Ajvarom
Viac receptov pre túto náladu

Jemné a šťavnaté hovädzie mäso preliate chrenovo-jablkovou omáčkou je perfektnou voľbou, ak chcete podávať na tanieri netradičné ale o to viac chutné jedlo.

Suroviny

500 ml vody
1 kocka Podravka Natur zeleninového bujónu
600 g hovädzieho mäsa
Chrenová omáčka:
150 g chrenu
300 ml vody, v ktorej sa varila hovädzina
200 g jabĺk
soľ
50 ml jablčného octu
lyžička cukru

Použili sme

PODRAVKA NATUR polievka s bulgurom

PODRAVKA NATUR polievka s bulgurom

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Do vriacej vody dáme kocku zeleninového bujónu, hovädzie mäso a necháme zvariť. Varíme na miernom ohni, dokým mäso nebude mäkké.
  • 2 Chren obielime, nastrúhame a zalejeme vodou, v ktorej sa varilo mäso. Pridáme nastrúhané jablko, soľ, ocot a cukor a krátko povaríme.

Tip

Ak chcete mať mäso jemné a šťavnaté, vždy ho dajte do vriacej vody. Horúca voda uzatvára póry v mäse a mäso ostane šťavnaté a zachová si všetky živiny.

Porcia

Hovädzie mäso podávame preliate pripravenou omáčkou so zeleninou podľa vašej chuti alebo s chlebom.

Zdieľať s priateľmi