Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Zeleninové chipsy

Carbonara so špenátom
Kačica na pomarančoch
Netradičný hamburger
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Rezne s chutnou omáčkou
Plnené kuracie stehná
Špagety s cuketou
Hubový guľáš
Mäsové guľky s omáčkou
Lasagne z panvice
Grilované rebierka
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Morčacie prsia s jablkami
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pizza v zemiakoch
Sladká bravčová panenka
Pivný guláš
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Fish&Chips v tortille
Grilovaný hamburger
Medailónky s hnedou ryžou
Voňavé pečené zemiaky
Papriky plnené rizotom
Zemiakové placky
Morčací hamburger
Klasický burger
Rýchle lasagne
Kura na pivovej fľaši
Kuracie prsia pečené v rúre
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Hŕstková polievka s paradajkami
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kotlovina
Chilli con carne
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Jaipur kari
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Rolky z roštenky so zeleninou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Grilovaná krkovička
Kurací paprikáš
Medové teľacie kotlety
Kura na sladko
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Polievka z bôbu
Teľacie kotlety so zeleninou
Morčacie rolky s ryžou
Kurča na bielom víne
Párky v slanine
Jahňacie so šalviovým medom
Kura na pive
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Pochúťka s Ajvarom
Hovädzí steak so zeleninou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Pikantné bravčové závitky
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Bravčové kotlety s kuskusom
Viac receptov pre túto náladu

Prekvapte svojich hostí chipsami z cvikly, zemiakov, zeleru, batátu a mrkvy.

Suroviny

1 batát
500 g zemiakov
300 g mrkvy
300 g cvikle
200 g zeleru
olej na vyprážanie
Podravka na pečené zemiaky

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby45 min

  • 1 Zeleninu umyjeme, očistíme, ošúpeme a nakrájame na tenké plátky.
  • 2 Olej v panvici dobre zahrejeme a opražíme v ňom jednu zeleninu po druhej, aby sme dostali chrumkavé chipsy.
  • 3 Každá zelenina si vyžaduje iný čas prípravy. Najprv dajte do oleja zemiaky, pretože nemajú žiadnu farbu, aby sa olej hneď nezafarbil.
  • 4 Hotovú zeleninu dajte na papierový obrúsok, aby ste odstránili nadbytočný tuk. Potom všetku zeleninu dajte do veľkej misy a posypte ju Podravkou na pečené zemiaky.

Tip

Môžete tiež použiť inú zeleninu a podľa chuti pridať mleté chilli.

Porcia

Podávame teplé.

Zdieľať s priateľmi