Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Zeleninové chipsy

Grilované rebierka
Rýchle lasagne
Pivný guláš
Grilovaný hamburger
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Voňavé pečené zemiaky
Bravčové kotlety s kuskusom
Hubový guľáš
Sladká bravčová panenka
Teľacie kotlety so zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Rybárov guláš
Kurča na bielom víne
Rezne s chutnou omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Pizza v zemiakoch
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Jaipur kari
Zemiakové placky
Morčacie prsia s jablkami
Lasagne z panvice
Fish&Chips v tortille
Medailónky s hnedou ryžou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Chilli con carne
Klasický burger
Hovädzí steak so zeleninou
Kura na pive
Kotlovina
Kura na sladko
Pochúťka s Ajvarom
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Netradičný hamburger
Morčacie rolky s ryžou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Kura na pivovej fľaši
Polievka z bôbu
Jahňacie so šalviovým medom
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Grilovaná krkovička
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Rolky z roštenky so zeleninou
Špagety s cuketou
Hŕstková polievka s paradajkami
Medové teľacie kotlety
Carbonara so špenátom
Kurací paprikáš
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Morčací hamburger
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Nové zemiaky s Ajvarom
Mäsové guľky s omáčkou
Papriky plnené rizotom
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Kuracie prsia pečené v rúre
Párky v slanine
Kačica na pomarančoch
Viac receptov pre túto náladu

Prekvapte svojich hostí chipsami z cvikly, zemiakov, zeleru, batátu a mrkvy.

Suroviny

1 batát
500 g zemiakov
300 g mrkvy
300 g cvikle
200 g zeleru
olej na vyprážanie
Podravka na pečené zemiaky

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby45 min

  • 1 Zeleninu umyjeme, očistíme, ošúpeme a nakrájame na tenké plátky.
  • 2 Olej v panvici dobre zahrejeme a opražíme v ňom jednu zeleninu po druhej, aby sme dostali chrumkavé chipsy.
  • 3 Každá zelenina si vyžaduje iný čas prípravy. Najprv dajte do oleja zemiaky, pretože nemajú žiadnu farbu, aby sa olej hneď nezafarbil.
  • 4 Hotovú zeleninu dajte na papierový obrúsok, aby ste odstránili nadbytočný tuk. Potom všetku zeleninu dajte do veľkej misy a posypte ju Podravkou na pečené zemiaky.

Tip

Môžete tiež použiť inú zeleninu a podľa chuti pridať mleté chilli.

Porcia

Podávame teplé.

Zdieľať s priateľmi