Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Zeleninové špízy

Chutný šalát z opečených zemiakov
Šalát z grilovanej zeleniny
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Biela ryba s kuskusom
Paradajková polievka s bazalkou
Paella s kuracím mäsom
Losos s cuketovou krustou
Biela treska
Tabouleh
Strukovinový šalát so zeleninou
Gyros šalát
Okúzľujúce letné kurča
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Treska s vajíčkovým šalátom
Ružičková polievka
Mediteránska rapsódia
Šošovicová krémová polievka
Opekaná zelenina
Paradajková polievka
Paradajkové košíčky so pšenom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Oranžové rizoto
Grilované tofu
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Špagety zo Stredomoria
Sójový šalát s tuniakom
Stredomorská frittata
Tuniak so zeleninou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cuketové jednohubky
Caponata a lá Podravka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Krevety na zeleninovom lôžku
Morčacina s citrónom a oreganom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Zeleninové rizoto so slaninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Rizoto na španielsky spôsob
Ražniči z lososa
Teplý zeleninový šalát
Špargľová polievka
Tuniakový šalát
Cviklové krupoto s bielou rybou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie fajitas
Stredomorský šalát
Bohatá jesenná polievka
Letné zeleninové ragú
Jaipur kari
Tekvicová polievka s jablkom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi