Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Zeleninové špízy

Bravčová panenka dusená so zeleninou
Opekaná zelenina
Pikantná rybacia zmes
Šťavnaté mäkké zemiaky
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Makrelová nátierka
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie závitky s prekvapením
Fish&Chips v tortille
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Sladko-kyslé grilované ražniči
Tournedos s maslovou zeleninou
Stredomorská hríbová polievka
Kuracie rizoto
Talianske kuracie rizoto
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Okúzľujúce letné kurča
Teľacia roláda
Hrachová polievka
Plnená pečená cibuľa
Plnené kuracie stehná
Biela ryba s fazuľou
Ražniči z lososa
Mäsová roláda a lá pahreba
Krevety na zeleninovom lôžku
Tuniak so zeleninou
Polievka s mäsovými guličkami
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Rolky z roštenky so zeleninou
Voňavé pečené
Šalát s pikantným steakom
Lahodné pečené zemiaky
Grilované kuracie prsia
Pochúťka s Ajvarom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Jemný hubový guláš
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Vianočná roláda
Jahňacie so šalviovým medom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Grilované tofu
Bravčová panenka so zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi