Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Zeleninové špízy

Cuketové jednohubky
Zeleninové rizoto so slaninou
Sójový šalát s tuniakom
Opekaná zelenina
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Okúzľujúce letné kurča
Stredomorský šalát
Oranžové rizoto
Mediteránska rapsódia
Paradajkové košíčky so pšenom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Gyros šalát
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Paradajková polievka
Caponata a lá Podravka
Rizoto na španielsky spôsob
Špargľová polievka
Tuniak so zeleninou
Tabouleh
Treska s vajíčkovým šalátom
Grilované tofu
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Biela ryba s kuskusom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Teplý zeleninový šalát
Bohatá jesenná polievka
Paradajková polievka s bazalkou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Letné zeleninové ragú
Chutný šalát z opečených zemiakov
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Ružičková polievka
Strukovinový šalát so zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pečený losos v medovej omáčke
Tuniakový šalát
Treska so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Jaipur kari
Cviklové krupoto s bielou rybou
Ražniči z lososa
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Kuracie fajitas
Paella s kuracím mäsom
Špagety zo Stredomoria
Stredomorská frittata
Cestoviny na stredomorský spôsob
Šalát z grilovanej zeleniny
Tekvicová polievka s jablkom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Biela treska
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Krevety na zeleninovom lôžku
Šošovicová krémová polievka
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi