Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Zeleninové špízy

Paradajkové košíčky so pšenom
Mäsové guľky s omáčkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Ochutená ryža
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Paradajková polievka
Tuniakový šalát
Ravioly so šalviou
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Biela ryba s kuskusom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Tabouleh
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Caponata a lá Podravka
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Cestovinový šalát so surimi
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Grilované paradajky
Hríbová mrvenička
Ryžové guľôčky
Vyprážaný syr
Polievka z rukoly a kreviet
Strukovinový šalát so zeleninou
Ražniči z lososa
Teplý zeleninový šalát
Gyros šalát
Lahodné pečené zemiaky
Kuracie prsia pečené v rúre
Letné zeleninové ragú
Tekvicová polievka s jablkom
Sójový šalát s tuniakom
Mrkvová polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Polievka z fazuľových strukov
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Cestoviny na stredomorský spôsob
Opekaná zelenina
Tuniak so zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Cviklové krupoto s bielou rybou
Ružičková polievka
Špagety zo Stredomoria
Grilované tofu
Pochúťka s Ajvarom
Šošovicová krémová polievka
Rizoto na španielsky spôsob
Pečený losos v medovej omáčke
Losos s cuketovou krustou
Farebný jarný šalát
Paradajková polievka s bazalkou
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi