Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Zeleninové špízy

Morčacina s citrónom a oreganom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Caponata a lá Podravka
Papriky plnené rizotom
Morčacie prsia s jablkami
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Nové zemiaky s Ajvarom
Kačica na pomarančoch
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Ovocný šalát s kuracinou
Hovädzí steak so zeleninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Špagety zo Stredomoria
Plnené kuracie stehná
Chrumkavé pečené zemiaky
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pikantné bravčové závitky
Sendviče z vajíčok a s lososom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Zeleninové rizoto so slaninou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilované kuracie prsia
Rýchle lasagne
Šalát s krevetami
Jaipur kari
Okúzľujúce letné kurča
Opekaná zelenina
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Pečený losos v medovej omáčke
Teplý zeleninový šalát
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Slepačia polievka s knedličkami
Ražniči z mletého mäsa
Morčacie rolky s ryžou
Teľacia roláda
Kuracie fajitas
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Ryžové guľôčky
Polievka s mäsovými guličkami
Rezne s chutnou omáčkou
Penne so špargľovou omáčkou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Kura na sladko
Šošovicová krémová polievka
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi