Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Zemiakové placky

Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Klasický burger
Voňavé pečené zemiaky
Pizza v zemiakoch
Nové zemiaky s Ajvarom
Morčací hamburger
Morčacie prsia s jablkami
Hubový guľáš
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Fish&Chips v tortille
Grilovaný hamburger
Hovädzí steak so zeleninou
Hŕstková polievka s paradajkami
Carbonara so špenátom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Pochúťka s Ajvarom
Párky v slanine
Grilované rebierka
Kotlovina
Zeleninové chipsy
Kačica na pomarančoch
Kurča na bielom víne
Sladká bravčová panenka
Kuracie prsia pečené v rúre
Kurací paprikáš
Rezne s chutnou omáčkou
Medové teľacie kotlety
Grilovaná krkovička
Papriky plnené rizotom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Netradičný hamburger
Bravčové kotlety s kuskusom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kura na pive
Kura na pivovej fľaši
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Mäsové guľky s omáčkou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Chilli con carne
Pivný guláš
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pikantné bravčové závitky
Jaipur kari
Polievka z bôbu
Jahňacie so šalviovým medom
Špagety s cuketou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Rýchle lasagne
Medailónky s hnedou ryžou
Kura na sladko
Plnené kuracie stehná
Teľacie kotlety so zeleninou
Morčacie rolky s ryžou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Lasagne z panvice
Viac receptov pre túto náladu

Vďaka tomuto rýchlemu, chutnému a ešte aj sýtemu jedlu budete mať viac času na trávenie chvíľ s rodinou.

Suroviny

500 g mladých zemiakov
1/2 balenia Podravky Natur na pečené zemiaky
6 lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby45 min

  • 1 Zemiaky umyjeme a varíme ich v šupke približne 20 minút. Potom ich scedíme a necháme vychladnúť.
  • 2 Zemiaky ošúpeme, nahrubo nastrúhame, pridáme Podravku Natur a olivový olej a poriadne premiešame.
  • 3 Rukou vytvoríme placky a opekáme ich na naolejovanej zahriatej panvici, kým nebudú krásne hnedé.

Tip

Zemiaky by mali mať rovnakú veľkosť, aby sa rovnomerne uvarili. Doba varenia závisí od veľkosti zemiakov.

Zdieľať s priateľmi