Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Biela ryba s fazuľou

Hubový guľáš
Špagety zo Stredomoria
Treska s vajíčkovým šalátom
Grilované rebierka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pečená jahňacina s mandľami
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Ražniči z lososa
Kuracie prsia pečené v rúre
Bravčová panenka so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Mrkvová polievka
Grilovaný hamburger
Chutný šalát z opečených zemiakov
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie mäso so zeleninou
Hrachová polievka
Bravčové kotlety s kuskusom
Špagety s jesennou omáčkou
Kuracie tyčinky v kečupe
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracie fajitas
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Biela treska
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Sladká bravčová panenka
Pikantná rybacia zmes
Rolky z roštenky so zeleninou
Ravioly so šalviou
Cestovinový šalát so surimi
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pizza v zemiakoch
Caponata a lá Podravka
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Polievka z fazuľových strukov
Morčacina s citrónom a oreganom
Teľacie kotlety so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Rizoto na španielsky spôsob
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Šošovicová polievka so špenátom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Tournedos s maslovou zeleninou
Jemný hubový guláš
Tuniakový šalát
Losos s cuketovou krustou
Paradajková polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kurča na bielom víne
Ovocný šalát s kuracinou
Polievka s mäsovými guličkami
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Guláš z cíceru a mangoldu
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Vyprážaný syr
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Lasagne z panvice
Lahodné pečené zemiaky
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Polievka z bôbu
Kuracie mäso na thajský spôsob
Mediteránska rapsódia
Polievka z rukoly a kreviet
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Okúzľujúce letné kurča
Letné zeleninové ragú
Pikantné bravčové závitky
Párky v slanine
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zeleninové špízy
Cuketové jednohubky
Pohánka s klobásou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Viac receptov pre túto náladu

Biela ryba a biela fazuľa s chutnými paradajkami vytvorí ideálne jedlo na horúce letné dni.

Suroviny

800 g filiet z bielej ryby
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 červená paprika
1 žltá paprika
1 konzerva lúpaných paradajok Podravka
1 konzerva bielej fazule
1 citrón
30 ml olivového oleja
soľ

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Filety z bielej ryby pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme Podravka ochucovadlom a necháme postáť 15 minút.
  • 2 V širokej panvici zohrejeme olej a opečieme rybu z oboch strán. Keď je ryba hotová zložíme ju z ohňa a dáme ju na teplé miesto.
  • 3 Do tej istej panvici pridáme najemno nakrájanú cibuľu a opražíme ju dozlatista. Pridáme nakrájanú žltú a červenú papriku, lúpané paradajky, osolíme a varíme cca 15 minút.
  • 4 Potom pridáme zcedenú fazuľu, rybu a krátko povaríme, aby sa chute poriadne prepojili.

Tip

Jedlo bude mať ešte bohatšiu chuť, keď ho pripravíte z viacerých druhov rýb. Potom si však treba dať pozor na množstvo.

Porcia

Posypeme nakrájanou petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi