Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Biela ryba s fazuľou

Špagety s jesennou omáčkou
Mediteránska rapsódia
Bravčová panenka so zeleninou
Cuketové jednohubky
Hubový guľáš
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie prsia pečené v rúre
Letné zeleninové ragú
Paradajková polievka
Mrkvová polievka
Ražniči z lososa
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Cestovinový šalát so surimi
Losos s cuketovou krustou
Kuracie tyčinky v kečupe
Zapečené špagety s tuniakom
Okúzľujúce letné kurča
Polievka s mäsovými guličkami
Vyprážaný syr
Kuracie fajitas
Polievka z rukoly a kreviet
Treska s vajíčkovým šalátom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Morčacina s citrónom a oreganom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Polievka z bôbu
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Lahodné pečené zemiaky
Pizza v zemiakoch
Rolky z roštenky so zeleninou
Guláš z cíceru a mangoldu
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Pikantné bravčové závitky
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Zeleninové špízy
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Grilované rebierka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Rizoto na španielsky spôsob
Teľacie kotlety so zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Tournedos s maslovou zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Pečená jahňacina s mandľami
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pikantná rybacia zmes
Párky v slanine
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Nové zemiaky s Ajvarom
Pohánka s klobásou
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie mäso so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Caponata a lá Podravka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Cestoviny na stredomorský spôsob
Biela treska
Grilovaný hamburger
Šošovicová polievka so špenátom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Lasagne z panvice
Ravioly so šalviou
Hrachová polievka
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Tuniakový šalát
Ovocný šalát s kuracinou
Bravčové kotlety s kuskusom
Sladká bravčová panenka
Viac receptov pre túto náladu

Biela ryba a biela fazuľa s chutnými paradajkami vytvorí ideálne jedlo na horúce letné dni.

Suroviny

800 g filiet z bielej ryby
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 červená paprika
1 žltá paprika
1 konzerva lúpaných paradajok Podravka
1 konzerva bielej fazule
1 citrón
30 ml olivového oleja
soľ

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Filety z bielej ryby pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme Podravka ochucovadlom a necháme postáť 15 minút.
  • 2 V širokej panvici zohrejeme olej a opečieme rybu z oboch strán. Keď je ryba hotová zložíme ju z ohňa a dáme ju na teplé miesto.
  • 3 Do tej istej panvici pridáme najemno nakrájanú cibuľu a opražíme ju dozlatista. Pridáme nakrájanú žltú a červenú papriku, lúpané paradajky, osolíme a varíme cca 15 minút.
  • 4 Potom pridáme zcedenú fazuľu, rybu a krátko povaríme, aby sa chute poriadne prepojili.

Tip

Jedlo bude mať ešte bohatšiu chuť, keď ho pripravíte z viacerých druhov rýb. Potom si však treba dať pozor na množstvo.

Porcia

Posypeme nakrájanou petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi