Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Biela ryba s fazuľou

Mediteránska rapsódia
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Šošovicová polievka so špenátom
Zapečené špagety s tuniakom
Polievka z bôbu
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Bravčová panenka so zeleninou
Teľacie kotlety so zeleninou
Pizza v zemiakoch
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Polievka s mäsovými guličkami
Letné zeleninové ragú
Zeleninové špízy
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Párky v slanine
Kuracie tyčinky v kečupe
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Tuniakový šalát
Špagety s jesennou omáčkou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Rizoto na španielsky spôsob
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Grilovaný hamburger
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Lasagne z panvice
Hrachová polievka
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Nové zemiaky s Ajvarom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Mrkvová polievka
Caponata a lá Podravka
Kuracie mäso so zeleninou
Pohánka s klobásou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Polievka z rukoly a kreviet
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Paradajková polievka
Kuracie fajitas
Sladká bravčová panenka
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilované rebierka
Treska s vajíčkovým šalátom
Pikantná rybacia zmes
Pikantné bravčové závitky
Cuketové jednohubky
Ražniči z lososa
Pečená jahňacina s mandľami
Špagety zo Stredomoria
Tekvicová polievka s jablkom
Lahodné pečené zemiaky
Tournedos s maslovou zeleninou
Ovocný šalát s kuracinou
Okúzľujúce letné kurča
Rolky z roštenky so zeleninou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cestovinový šalát so surimi
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Hubový guľáš
Kuracie mäso na thajský spôsob
Polievka z fazuľových strukov
Biela treska
Guláš z cíceru a mangoldu
Ravioly so šalviou
Losos s cuketovou krustou
Vyprážaný syr
Bravčové kotlety s kuskusom
Viac receptov pre túto náladu

Biela ryba a biela fazuľa s chutnými paradajkami vytvorí ideálne jedlo na horúce letné dni.

Suroviny

800 g filiet z bielej ryby
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 červená paprika
1 žltá paprika
1 konzerva lúpaných paradajok Podravka
1 konzerva bielej fazule
1 citrón
30 ml olivového oleja
soľ

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Filety z bielej ryby pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme Podravka ochucovadlom a necháme postáť 15 minút.
  • 2 V širokej panvici zohrejeme olej a opečieme rybu z oboch strán. Keď je ryba hotová zložíme ju z ohňa a dáme ju na teplé miesto.
  • 3 Do tej istej panvici pridáme najemno nakrájanú cibuľu a opražíme ju dozlatista. Pridáme nakrájanú žltú a červenú papriku, lúpané paradajky, osolíme a varíme cca 15 minút.
  • 4 Potom pridáme zcedenú fazuľu, rybu a krátko povaríme, aby sa chute poriadne prepojili.

Tip

Jedlo bude mať ešte bohatšiu chuť, keď ho pripravíte z viacerých druhov rýb. Potom si však treba dať pozor na množstvo.

Porcia

Posypeme nakrájanou petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi