Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Biela ryba s kuskusom

Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Tuniakový šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Opekaná zelenina
Paradajkové košíčky so pšenom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Ružičková polievka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Losos s cuketovou krustou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Grilované paradajky
Hríbová mrvenička
Polievka z rukoly a kreviet
Šalát z grilovanej zeleniny
Letné zeleninové ragú
Pečený losos v medovej omáčke
Zeleninové špízy
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Ryžové guľôčky
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Tekvicová polievka s jablkom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Vyprážaný syr
Kuracie prsia pečené v rúre
Tabouleh
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Paradajková polievka
Lahodné pečené zemiaky
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Mäsové guľky s omáčkou
Cestovinový šalát so surimi
Gyros šalát
Caponata a lá Podravka
Mrkvová polievka
Sójový šalát s tuniakom
Farebný jarný šalát
Špagety zo Stredomoria
Ravioly so šalviou
Ochutená ryža
Ražniči z lososa
Paradajková polievka s bazalkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Grilované tofu
Strukovinový šalát so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Teplý zeleninový šalát
Šošovicová krémová polievka
Polievka z fazuľových strukov
Tuniak so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte bielu rybu veľmi zaujímavým a moderným spôsobom v kombinácii s kuskusom, zeleninou a nasekanými pistáciami.

Suroviny

250 g Podravka kuskusu
2 lyžice Podravka ochucovadla
400 ml vody
100 g masla
1/2 lyžičky rasce mletej
štipka šafránu
800 g filé z bielej ryby
50 ml citrónovej šťavy
50 g múky
200 g mrkvy
300 g brokolice
50 g olúpaných pistácií
1 lyžica nasekanej mäty
olej

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Filé z bielej ryby pokvapkáme citrónovou šťavou a posypeme 1 lyžicou Podravka ochucovadlom. Pripravené filety zľahka obalíme v múke a pražíme v zahriatom oleji približne 5 minút z každej strany.
  • 2 Do vriacej vody (400 ml) pridáme 1 lyžicu Podravka ochucovadla, rascu, šafrán, 50 g masla a varíme 2 - 3 minúty.
  • 3 Do hlbšej misky nasypeme kuskus a zalejeme ho pripraveným vývarom. Zamiešame, misku zakryjeme a necháme postáť 5 - 10 minút.
  • 4 Umytú brokolicu nakrájame na menšie kúsky a mrkvu na rezance. Krátko ich uvaríme v osolenej vode, zcedíme, prelejeme roztopeným maslom, posypeme nakrájanou mätou a pistáciami.

Tip

Pripravte kuskus tesne pred podávaním a premiešajte ho vidličkou. Kuskus je často používaný ako náhrada za ryžu, pretože je zdrojom sacharidov, ktoré sa rozkladajú pomalšie a obsahuje menej kalórií.

Porcia

Kuskus premiešame a podávame s pripravenou rybou a zeleninou.

Zdieľať s priateľmi