Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou

Grilované rebierka
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Rybárov guláš
Sladká bravčová panenka
Bravčové kotlety s kuskusom
Kurča na bielom víne
Rezne s chutnou omáčkou
Rýchle lasagne
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Medové teľacie kotlety
Kura na pivovej fľaši
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Chilli con carne
Polievka z bôbu
Mäsové guľky s omáčkou
Voňavé pečené zemiaky
Kura na pive
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Špagety s cuketou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Morčacie rolky s ryžou
Grilovaná krkovička
Morčací hamburger
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Hubový guľáš
Pikantné bravčové závitky
Kačica na pomarančoch
Grilovaný hamburger
Pochúťka s Ajvarom
Párky v slanine
Nové zemiaky s Ajvarom
Kurací paprikáš
Jaipur kari
Carbonara so špenátom
Hovädzí steak so zeleninou
Medailónky s hnedou ryžou
Papriky plnené rizotom
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Netradičný hamburger
Pizza v zemiakoch
Rolky z roštenky so zeleninou
Klasický burger
Jahňacie so šalviovým medom
Pivný guláš
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Hŕstková polievka s paradajkami
Kura na sladko
Lasagne z panvice
Morčacie prsia s jablkami
Fish&Chips v tortille
Zeleninové chipsy
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Kotlovina
Zemiakové placky
Viac receptov pre túto náladu

Francúzska kuchyňa patrí medzi najznámejšie na celom svete. Spojte chuť bravčového mäsa s ovocím a vaše jedlo sa zmení na nezabudnuteľný zážitok.

Suroviny

150 g čučoriedok
škorica
3 veľké jablká
60 g masla
10 g múky
2 lyžičky ochucovadla Podravka
1 bravčová panenka (500 g)
1 lyžica olivového oleja
50 ml vody
2 lyžice cukru
1 lyžica čučoriedkový džem

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby50 min

  • 1 Čučoriedky s cukrom krátko povaríme, necháme vychladnúť, scedíme bobule a štavu odložíme.
  • 2 Medailónky z bravčovej panenky (kotlety), posypeme múkou a ochucovadlom Podravka.
  • 3 Kotlety najprv prudko opražíme z oboch strán na horúcom oleji a potom ich upečieme do zlatožlta.
  • 4 Medzitým na 10g masla orestujeme nakrájané plátky jabĺk a upečieme ich do chrumkava, a nakoniec posypeme škoricou.
  • 5 Do výpeku z mäsa pridáme šťavu z čučoriedok, džem a krátko povaríme. Na koniec vmiešame zvyšné maslo a pridáme čučoriedky, ktoré sme si predtým pripravili.

Porcia

Medailónky podávame s pečenými jablkami a zalejeme pripravenou omáčkou.

Malé tajomstvá

Pre lepšiu chuť, môžete do omáčky pridať 1-2 polievkové lyžice červeného vína.

Zdieľať s priateľmi