Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Bravčová panenka so sušenými slivkami

Pochúťka s Ajvarom
Kura na pive
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Jahňacie so šalviovým medom
Pikantné bravčové závitky
Rezne s chutnou omáčkou
Morčací hamburger
Kurací paprikáš
Papriky plnené rizotom
Morčacie rolky s ryžou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Fish&Chips v tortille
Morčacie prsia s jablkami
Hŕstková polievka s paradajkami
Chilli con carne
Carbonara so špenátom
Medailónky s hnedou ryžou
Rýchle lasagne
Mäsové guľky s omáčkou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Pizza v zemiakoch
Voňavé pečené zemiaky
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Lasagne z panvice
Sladká bravčová panenka
Rybárov guláš
Bravčové kotlety s kuskusom
Grilované rebierka
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Jaipur kari
Grilovaná krkovička
Kačica na pomarančoch
Kuracie prsia pečené v rúre
Zemiakové placky
Kurča na bielom víne
Medové teľacie kotlety
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Polievka z bôbu
Hubový guľáš
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kotlovina
Párky v slanine
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Nové zemiaky s Ajvarom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Grilovaný hamburger
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Špagety s cuketou
Kura na pivovej fľaši
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Kura na sladko
Zeleninové chipsy
Klasický burger
Teľacie kotlety so zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Hovädzí steak so zeleninou
Netradičný hamburger
Pivný guláš
Viac receptov pre túto náladu

K panenke nakrájanej na medailóny so sušenými slivkami, slaninou a šampiňónmi pripravenej na bujóne Podravka stačí pridať už len úsmev a môže sa začať ideálny večer s priateľmi.

Suroviny

40 g Pancetty
20 g masla
300 g hríbov (šampiňóny, shiitake)
100 g sušených sliviek
100 g kyslých uhoriek
1 kocka Hovädzieho bujónu Podravka
800 g bravčovej panenky

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Pancettu nakrájame na kocky a orestujeme na panvici.
  • 2 Pridáme maslo a po jeho roztopení orestujeme nakrájané hríby, sušené slivky a uhorky.
  • 3 Krátko opražíme a po 10 minútach pridáme 500 ml vody a hovädzí bujón. Varíme podľa potreby až kým omáčke dosiahne požadovanú konzistenciu.
  • 4 Mäso nakrájame na medailóny a osmažíme na panvici z oboch strán, osolíme a okoreníme.
  • 5 Medailóny zalejeme pripravenou omáčkou.

Porcia

Podávame s ryžou alebo zeleninovým šalátom.

Zdieľať s priateľmi