Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Bravčová panenka so sušenými slivkami

Kura na sladko
Kurací paprikáš
Špagety s cuketou
Pochúťka s Ajvarom
Bravčové kotlety s kuskusom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kotlovina
Kura na pivovej fľaši
Jahňacie so šalviovým medom
Medailónky s hnedou ryžou
Kuracie prsia pečené v rúre
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Hŕstková polievka s paradajkami
Sladká bravčová panenka
Voňavé pečené zemiaky
Polievka z bôbu
Pizza v zemiakoch
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Papriky plnené rizotom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Nové zemiaky s Ajvarom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Fish&Chips v tortille
Rezne s chutnou omáčkou
Morčacie prsia s jablkami
Kura na pive
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Hubový guľáš
Zeleninové chipsy
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Grilovaná krkovička
Chilli con carne
Hovädzí steak so zeleninou
Klasický burger
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Netradičný hamburger
Plnené kuracie stehná
Medové teľacie kotlety
Jaipur kari
Rolky z roštenky so zeleninou
Pikantné bravčové závitky
Pivný guláš
Rýchle lasagne
Grilované rebierka
Kurča na bielom víne
Lasagne z panvice
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Zemiakové placky
Kačica na pomarančoch
Teľacie kotlety so zeleninou
Grilovaný hamburger
Carbonara so špenátom
Párky v slanine
Morčacie rolky s ryžou
Mäsové guľky s omáčkou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Morčací hamburger
Viac receptov pre túto náladu

K panenke nakrájanej na medailóny so sušenými slivkami, slaninou a šampiňónmi pripravenej na bujóne Podravka stačí pridať už len úsmev a môže sa začať ideálny večer s priateľmi.

Suroviny

40 g Pancetty
20 g masla
300 g hríbov (šampiňóny, shiitake)
100 g sušených sliviek
100 g kyslých uhoriek
1 kocka Hovädzieho bujónu Podravka
800 g bravčovej panenky

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Pancettu nakrájame na kocky a orestujeme na panvici.
  • 2 Pridáme maslo a po jeho roztopení orestujeme nakrájané hríby, sušené slivky a uhorky.
  • 3 Krátko opražíme a po 10 minútach pridáme 500 ml vody a hovädzí bujón. Varíme podľa potreby až kým omáčke dosiahne požadovanú konzistenciu.
  • 4 Mäso nakrájame na medailóny a osmažíme na panvici z oboch strán, osolíme a okoreníme.
  • 5 Medailóny zalejeme pripravenou omáčkou.

Porcia

Podávame s ryžou alebo zeleninovým šalátom.

Zdieľať s priateľmi