Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Bravčová panenka so sušenými slivkami

Jahňacie so šalviovým medom
Pivný guláš
Rezne s chutnou omáčkou
Fish&Chips v tortille
Sladká bravčová panenka
Rybárov guláš
Rolky z roštenky so zeleninou
Zeleninové chipsy
Hŕstková polievka s paradajkami
Kačica na pomarančoch
Polievka z bôbu
Kotlovina
Chilli con carne
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Grilovaný hamburger
Medailónky s hnedou ryžou
Kura na pive
Kurací paprikáš
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Hubový guľáš
Zemiakové placky
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Pizza v zemiakoch
Morčací hamburger
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pochúťka s Ajvarom
Carbonara so špenátom
Morčacie rolky s ryžou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kurča na bielom víne
Grilovaná krkovička
Medové teľacie kotlety
Netradičný hamburger
Morčacie prsia s jablkami
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Rýchle lasagne
Jaipur kari
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Grilované rebierka
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Kura na sladko
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Špagety s cuketou
Lasagne z panvice
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Bravčové kotlety s kuskusom
Nové zemiaky s Ajvarom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracie prsia pečené v rúre
Klasický burger
Kura na pivovej fľaši
Hovädzí steak so zeleninou
Papriky plnené rizotom
Teľacie kotlety so zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Voňavé pečené zemiaky
Párky v slanine
Viac receptov pre túto náladu

K panenke nakrájanej na medailóny so sušenými slivkami, slaninou a šampiňónmi pripravenej na bujóne Podravka stačí pridať už len úsmev a môže sa začať ideálny večer s priateľmi.

Suroviny

40 g Pancetty
20 g masla
300 g hríbov (šampiňóny, shiitake)
100 g sušených sliviek
100 g kyslých uhoriek
1 kocka Hovädzieho bujónu Podravka
800 g bravčovej panenky

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Pancettu nakrájame na kocky a orestujeme na panvici.
  • 2 Pridáme maslo a po jeho roztopení orestujeme nakrájané hríby, sušené slivky a uhorky.
  • 3 Krátko opražíme a po 10 minútach pridáme 500 ml vody a hovädzí bujón. Varíme podľa potreby až kým omáčke dosiahne požadovanú konzistenciu.
  • 4 Mäso nakrájame na medailóny a osmažíme na panvici z oboch strán, osolíme a okoreníme.
  • 5 Medailóny zalejeme pripravenou omáčkou.

Porcia

Podávame s ryžou alebo zeleninovým šalátom.

Zdieľať s priateľmi